Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amidza je haman zaprijetio da ce stisnuti pipu !
SJEBA VAS TRAVNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GERILA FOREVA
nasu ligu treba smanjiti na najvise 8 timova, ovo ostalo je sramota gledati
Mozete jednu godinu i bez titule, sta fali svakako ste navikli :D
Ja kralja sto prekuca! hahahah
pricas o titulama i ekipama po kojima se popisa jedan osrednji makedonac ili sam ja pogresno procjenio
Kako bilo na cecinom koncertu????
Hajd ne rise. I ti si doveo ovog strucnog trenera
FK Sarajevo je politički projekt i nema veze sa sportom tako da ovo opće ne čudi.
Sarajevo ima dobre igrače, ali trener je očigledno neiskusan. Ne može odbrana biti dobra ako vezni igrači slabo pokrivaju teren i olako ostaju ispred lopte. A trener napravi "taktiku" kao da će Sarajevo cijelo vrijeme imati loptu u svom posjedu i biti u napadu, Đenane, skontaj malo.
Neigrate srcem sibicari nemoze nista nazor.Zeljo do groba !!!!!!!
Koji komplexi ... ljudi ba, malaga, anzhi i ostali klubovi propalih investicija su radili sa vise stotina mil. € pa se zavalili i skontali da na duge staze tu ne mogu izvaditi novce... Sarajvo je upravlhacka prava dalo za par mil. A vec ove sezone bordo prica evrope "poslovala" bar 500.000 + tako da je suvisno reci sta drrugo no da je ovo pofnrblje gdje uz akademiju vrlo lako kao vlasnik prava jednog uspijesnog sportskog drustva, mozes itekako vracati ulozeno...toliko. pozz bordo obojenoj braci ;)
haha navikao si da kaznjavas kao i u banci cccc e moj jarane..... ne moze nista na silu!!! ekipu Sarajeva treba trenirati u svakom smislu ne samo finansijski!
Nisu krivi svi igrači ,nego stručni štab. Forsiraju se Dupovac i Berberovć nebi li se kome prodali,Kome???. Ovi ostali što igraju,normalno je da neće više da pokrvaju ovu dvojicu na terenu, tu škripi. Gdje su Mitrevski,pa ovaj sirijac koji igra desnog bočnog i ostali. Nema ih ni na klupi.Imate 24 igrača a igra ih 14. Stavite na prave pozicje Stojčeva i Bilbiju pa probajte.
Boja fesa, boja dresa :)
meša baždarević veliko trenersko ime,frajer bi dosao sigurno za pare,sa istresom koji je imao najmanji budžet pa se nosio sa jakim,samo meša baždarević
dovedite mešu baždarevića imate para,pusti sto je igrao u želji i što voli želju,frajer je titulu donio 84 sarajevu a slobodan pristao bi,neće đaba,začepite svima usta,dženo nezna ustati sa klupe namješta šiškice,toliko...
Iako im priča pije vode ovo mi više liči kao da traže načina da opravdaju neke druge stvari, nekome rade o glavi a taj vjerovatno ima neku podršku od raje, mahalci ništa neznaju odraditi a da usput nezaj** što stignu.
đaba vam novci moji sinovci...
Od subote na "objektivnom" klix-u 5 vijesti o fks, a jedna o Zelji. Cccc janjarska redakcijo kliska
Sarajevski jazavci...period mitarenja pa se ulijenili :)
Iskreno se nadam da neće preći opet u drugu ligu :D