Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mili: a neka ti Ronaldo moze igrati sam hebao te on u paksu..
Glupko, koliko je tebi godina, dvanest il tlinest?
A zasto se svi moraju prepirati ko je bolji igrac, Messi ili Muller, zasto se to uopce mora odluciti, svako od njih je dobar na svoj nacin, svako se trudi na svoj nacin, svako igra svoju igru, svako je poseban i vrijedan paznje, hvale i divljenja. Kao da je bitno ko je bolji, oni su svi najbolji, i Messi i Muller i Ronaldo, i ostale velike zvijezde. Trebamo uzivati u onome sto nam nude, i nikoga ne vrijeđati i omalovazavati. Mislim da su svi vrijedni jednakog respekta. Trebamo se baviti drugim bitnijim stvarima, a ne gubiti vrijeme na raspravi i nekim bespotrebnim analizama. Moramo biti svjesni da je covjeku dato veoma malo znanja, a da nije ni svjestan toga, a on je i dalje spreman da rapravlja.
Kakva nakaut faza?? Liga sampiona se igrala odma u nakaut fazama, nije bilo grupa i tad nije bilo timova za nabijanje gol razlike kao danas. Samo su sampioni igrali... I zato je bilo teze Mulleru postici 85 golova, ne sporim Mesijev uspjeh ali statisticki gledano Muller je bolje odigrao sezonu nego recimo Messi kojem je trebalo 6-7 vise utakmica da prestigne Mullera.
sta znaci: pricuvna postava?
Ko je kriv Mulleri sto mu ekipa nije mogla obezbjediti prolaske u nokaut fazama takmicenja, a za to je direktno on kriv jer da je davo vise golova ekipa bi mu prolazila dalje u nekim takmicenjima i imo bi vise prilika da postigne go, tako da suti dok te Ronaldo guzi picko ofucana !!! BOG NA NEBU, MESSI NA ZEMLJI !
Ma Messi je mala maca za Gerd Müller ipak taj rekord se nije mogao skinuti 40 godina
treba imati na umu da je Gerd Müller svojih 85 golova postigao u 60 utakmica a Messi svojih 86 u 66. To je 1,3 gola po utakmici za Messija a 1,4 za Gerda Müllera, prema tome Messi nije bolji. Nije Gerd Müller kriv sto spanska liga ima 20 klubova
nije inijesta i xavi u argentiniii
Samo uhapsite Xavija i Iniestu i problem je riješen. Ovaj bez njih izgleda ko muha bez glave.