Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat bratu ispusit cemo. Zasto? Zato sto odredjeni broj manekena nece da oznoji gace za BiH. U slucaju stranih klubova, kad igraju igraju 200% i to besprijekorno.
@Vedad.jasmina.3 Mislim da je Lulić na tronu, pa tek ostali, pogotovo onaj maneken Bičakčić
@Temson joj htio sam da te kritikujem sad.. ali kad spomenu Bicakcica.. sav sam se najezio.. krivac za dva gola na svjetskom.. prvo izmakao glavu da bi lopta pogodila kolasinca u nogu i zavrsila u golu, a potom ide da napada jednog od najboljih napadaca svih vremena nekakvom karafekom.. umjesto da ga raznese van sesnaesterca, on izbacio petu.. do tad sam ga gotivio.. od tada.. MRS!
Mislim da uz dobru partiju i dobro zalaganje kao što smo protiv Švajcarske igrali možemo se Španiji suprostaviti i odigrati dobru utakmicu.Možemo Ako Bog da napraviti dobar rezultat sretno zmajevi.