Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Džeko??
objektivno trener koji je toliko pasivan da ne mijenja nista 85 minuta iako vidi da uz silnu dominaciju nema realizacije a daleko od toga da ima kratku klupu i onda nakon sto mu muller zabije gol na guzove pet minuta prije kraja, on da zadovolji vlastiti ego mijenja upravo njega kao da kaze obavio je posao radi kojeg sam ga tu postavio... nakon te izmjene i povrede riberrya bayern je pored rupe u odbrani otupio napad te je tako onaj mario \"ormar na tockovima\" gomez bio apsolutno bezopasan do kraja utakmice... i najbitnije kad ja nisam zasluzio da poduplam svoju godisnju ustedjevinu na bwinu nije ni jupp zasluzio da digne pehar CL
Zar jos placete p.i.c.k.e pobjeguljske?
Ako je Heynckes sta pogrijesio onda je to sto forsira glupog Boatenga zbog cijih smo kikseva ove sezone izgubili bar 2 titule ako ne i tri. Finale kupa protiv Brussije je pokazalo da lik nema veze sa jednim klasicnim stoperom. A u reprezentaciji Njemacke to uvijek nanovo dokazuje ili mislite da ga je Low poceo kritikovati samo zato sto je jednu noc imao ludi provod.
Jeste li vi slijepi, ret,ardir,ani ili jednostavno niste gledali utakmicu. Jedini ko je kriv za uvaj gol je Boateng koji je trebao cuvati Drogbu a ne Van Buyten. Osim toga za poraz je kriva citava ekipa koja nakon desetine kornera i desetine prilika nije zabila gol. Kriv je svako ko je imao bar 3 prilike da zabije gol odnosno citav napad Bayerna. Ali eto ako hocete nekog krivca, eno vam de,bi,lni Gomez koji je jedva zabio protiv Reala iako je imao bar 3 100% sanse a protiv Chelsea sve fulio. Covjek iza sebe ima najbolu veznu liniju na svijetu a sam napadac i hvali se kako je bio drugi iza Messija. Pa j,eb,e,m mu m,at,er, cak je i Klose igracina za njega iako je za Bayern fulao bar priblizno ko on. A pranjic je jedna obicna lu,zer,ci,na koji se nije uspio ugledati na Olica i zato sad duva q,ur,ci,ne.
covjek je upravu. sve sto je rekao je na mjestu. a da sam predsjednik bayerna roben ne bi mi zaigrao nikad i protjerao bih ga iz kluba. jer takav egoistican tip ne zasluzuje da bude dio takve ekipe kakva je bayer. on treba da igra za ove placenike chelsea city psg. tamam bi dobar bio sa tevezom, mario i slicnim igracima
srbi dismr :D
logicno :)
Robben i Kroos,p..ič..kuri..ne od igrača