Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
**bem li vam sitno žito kad ćete mi poslat onu peglu koju trebam dobit što sam glaso u delimano da će Švedska osvojit Eurosong,jel ??? odgovorite mi nemojte da zovem paliciju !!! nemoj !!
Pa i ako nije najbolji onda je medju 3 najbolja 100%
ja da se zlatna dodjeluje za par golova par asistencija i par penala.znaci da bi leo messii trebao dobiti kamion zlatni lopti.
epic fail milana sto je pustio prila ko da su uzimali instrukcije na seminarima nsbih
Balotelliiiiii najbolji mada ni ovaj nije loš Forzaaaaaa Italiaaaaa
MENI JE PATULJAK NAJDRAZI A JOS IMA PARA, PICE BI MU DALA SAMO TAKO !!
i ja bih koji cojk gospodin ucitelj fudbala!
Ej Prandeli, šta je tebi? Pa je li ti znaš da sam ja (Mišel PlatiMi) lično rezervisao zlatne lopte za Messija sve do 2043. Zar nisi vidio kako smo 2010 zahebhali Xavija, zatim 2011 Ronalda. Kako samo možeš izvaliti takvu glupost?
Nagrada ide za \"igraca godine\" a ne \"potez godine\". Sva cast Pirlu ali nije najbolji ove godine. Definitivno je jedan od najbolji igraca u Italiji.
Forzaaaa Italia
Uh sto ne mogu ovih na rende kora..
HAHHAHAHAHAHAHAHA Pored Ronalda i onoliko golova ove godine sto je dao a i Messija da ovaj dobije zlatnu loptu zbog ovog penala pa onda je stvarno propao fudbal !!