Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@snoopy Radije plaćati za igranje na PRAVOME-OLIMPIJSKOM STADIONU KOJI IMA TRIBINE SA STOLICAMA, nego biti vlasnik kokošinjca koji se odmah počinje rušiti dok padne malo snijega, a i inače to je zasigurno jedan od rijetkih \"stadiona\" u svijetu (uključujući afriku) koji ima 4 različite \"tribine\" (ako se uopšte mogu tako nazvati)! PS. Dokazali ste koliko je \"vaš\" brigom o njemu, ključna riječ: snijeg!
GO ARSENALLLLLLLLLLLLLLLL, GOOOOOOOOOOOOOOOOO
Cijena karata za El Clasico na Camp Nou su 265, 207, 129 i 89 €urića!!! CL vs Bayera od 167, 140, 89, 62 €. U Madridu za CL su i skuplje. Protiv CSK od 230, 210, 170, 150, 120, 110, 105, 85 €. Hebo te, pljuheš toliku lovu da gledaš 22 lika kako je\'nu loptu gonjaju. A kod nas sve neki bajni navijači. A more samo sanjat uživo da... Ma ni sanjat ne more.
@ @snoopy papak potpiši se pa onda nešto pričaj o tribini koja je naša za razliku od one \"vaše\" za koju svake godine strahujete jer bi vam opština centar mogla dati pedalu sa hadisona na kojem realno svako može igrati ko ima da plati tj iznajmi hadison!
cudi me da u onoj prasumi na jugu nema stabljika marihuane. manijaci na jugu love divlje zeceve pa raspale rostilj. zaista je bujna vegetacija na jugu.
karta za jug 5km,košpe 1km,paket wutre 10km! gledati želju sa juga napušen za 16 km neprocjenjivo!
NASA MAFIJASKA UPRAVA I BORDO NEPRIJATELJI OD PARA OD KARATA SU PROTEKLE MINUSE ISKORISTILI ZA 10 DANA ZIMOVANJA NA VALSICU U PAHULJICI.. ETO STA NAM UPRAVA RADI OD KLUBA, DOK SE NEMA NI ZA PLATE ZA AVGUST PROTEKLE GODINE JADNIM PRVOTIMCIMA.