Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Liverpool?
NAPRIJED BARSA
idmo barsa po pobjedu
BARCELONA,BARCELONABARCELONA,BARCELONABARCELONA,BARCELONABARCELONA,BARCELONA
@nizy & @zaiy: slazem se ! zato i prizeljkujem da bayern dobije pravi tim koji ce ih spustiti i pokazati im da su na nivou puno ispod.. frajeri se puno nesto nafurali da su igracine.
E moj jeremy pa kad bi bajern i barca igrali,barca bi srusila bajernov rekord od 12:1 u oba susreta i postavila novi rekord 15:0 BARÇA
pa naravno...liek za oči..Manchester i Barca..najbolji... ali ipak zao mi je ipak najboljeg ne proglašenog igrača svijeta...hahaa..ZLATANA naravno...i njegovog divnog trenera..ehehehe sta li mu sinoc nije bilo jasno..?????? MANCHESTER I BARCA.....NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
eh, ljepota ! ispadose talijanski fudbalercici.. nosonja i trener mu arogantni kontali ManU im dodje kao Lecce ili Catania, hhhhhhhh... samo jos da bayern dobije pravu ekipu (ManU, Barca ili Liverpool) i eto derneka za oci.
NAPRIJEDDD BARCELONAAA!!!!VIVA BARCELONA CORAZNOOO
ka\'o smrdi ka\' prne\'
Barcelona je najboljaaaaaaaa na svijetuuu ...viva la Barcelona :)))
go barca!!!!!!