Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ludilo, jedva čekam tekmu
Zaboravljaju Utakmicu sa Videotonom.
Prolazi ovo Sarajevo, uz malu dozu sreće.
pozzzzz iz sirokog...svu srecu sarajevu zelim....i ne pucajte sad po meni sto cu mavijati u toj utakmici za nas bih klub...
za zapad 16 km a za jug gdje ce njemacki navijaci biti 40 km .... stvarno smo suge i gubimo obraz za male pare...zamislite da neko nama takvo nesto napravi kakve bi reakcije bile
Hahahahaha joj ovih naših, odmah njihovim navijačima 40 kerma po ušima :D. Al hajd neka, imaju oni, a moramo i mi malo zaraditi :)
Nisam znao da bi plasman u grupnu fazu europa lige bio najveci uspjeh bh fudbala.znaci plasman u brazil ispod toha,aferim novinaru.
priča se po kladionicama da je kupljena tekma u grčkoj navodno 150 milja eura dalo sarajevo grcima,jel moguće to
Jel se prica po kladionici znas koliko je sati. Hajmo napraviti racunicu: grci dobiju 150k eura kad prodaju...a prolazom dalje bi dobili od tv prava, ulaznica i uefa-e sigurno barem duplo, 300k eura. E sad, ili je ta informacija laz, ili su losi matematicari...a prije da je laz. :)))
ja samo prenosim šta mi je cura iz kladionice rekla,izvini meni je bilo nelogično
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
biće na tv skupe su karte
Jest, k'o da aca lukas dolazi, je l' de.
Mislim da za ovakve stvari mora reagovati Uefa i kazniti Sarajevo! Nema veze sto je standard kod nas nizi, ovo je diskriminacija gostujucih navijaca. U Gladbahu ce biti 27,5e cijena za Horde, a to je najjeftinija ulaznica. Mislim da je bilo najpostenije da se ulaznice rijese po reciprocitetu i da klibovi prodaju ulaznice navijacima. Horde bi tako dobile jeftinije ulaznice tamo, a borusija bi ovdje pd svojih zaradila.
Zamjena teza! Kako god okreneš jeftinija je njima cijena ovdje nego nama tamo. A ovo nije diskriminacija gostujućih navijača, nego olakšica domaćem narodu, a pojedinačno, svaki navijač gostiju može kupiti i tu (jeftinu) kartu.
Nema to veze! To je diskriminacija. Npr. eto u ovako losoj ex-yu u Srbiji je pravilo da npr. ulaz na utakmice (uglavnom Zvezda i Partizan kad dolaze), ulaznica za gostujuce navijace ne smije biti veca od duplo nego sto je redovna cijena. Nije bitno ni ovdje ko koliko ima para, to ne smije biti kriterijum, zar je tebi logicno da loa bude jeftinija od gostujuce tribine?
Mnogo veci uspjeh je biti na korak od grupe LP nego na korak od grupe EL, koja upravo postoji zbog manjih ekipa da i oni imaju sta igrati tokom godine!
Dtvarno ne konam ove bolesne umove, clanak o sportu a oni odmah pocnu komentarisati o nacionalizmu . Bio srbin, musliman ili hrvat svi smo mi u istim govnima
Ti ko da si s marsa u bosnu pao, mi ovdje imamo i srpska, muslimanska i hrvatska govna i svako voli da pliva u svojim.
A zna li se kolko će karte bit za nas u švabiji?
U švabiji će biti oko 25 ili 30 eura za naše navijače
5 km sjever jel? ;) Dobro, 4 banke je realna cijena ako je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa zar nije najveću uspjeh bio kad je zeljo igro polufinale sa videotonom, joj ovih neupućenih sportskih novinara... jadna majko...
mahala tad je bila jugoslavija , BiH nije bila samostalna drzava. nemoj da je mozak uvijek na leru , u prvu ubaci bar jednom u zivotu.
znaci ne moze se reći da je zeljo kao bosanski klub igro polufinale već iskljucivo kao jugoslovenski... paša moj, mojne da ti bude vokri, kako god okrenes ZELJU JE DIJELILO PET, ŠEST MINUTA DO FINALA SA REALOM, A ZA TVOJU INFORMACIJU SARAJVO MOZE SAMO SANJAT O TOME... u svakom slucaju, ugodan ostatak dana...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
aBd idem na tu utakmicu . Saraj'vooooooo
a ti ne znas izgleda cjena u njemackoj za nase navijace
a ti ne znas da ne znas pisati , i da niko nije skontao tvoj komentar. APLAUZ.
dace im gladbah 7-8 komata a tamo ce da padne i cela banka (10)
Pa zar se ne igra u Dortmundu??????????
Igraće se ako prođemo M'Gladbach, jer nam Bilino polje ne odgovara. :))