Nogomet
135

Poznati termin utakmice Sarajevo - Borussia M'gladbach i cijene ulaznica

Piše: D. B.
FK Sarajevo će u prvoj utakmici play offa Evropske lige 21. augusta ugostiti bundesligaša Borussiju M'gladbach, a sada je poznat i termin susreta bh. i njemačkog predstavnika, kao i cijene ulaznica.

Utakmica između Sarajeva i Borussije M'gladbach se igra na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u četvrtak 21. augusta, a počet će u 20:45 sati. Tu informaciju je za portal Klix.ba potvrdio direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

"Utvrđeno je da se utakmica igra u četvrtak 21. augusta s početkom u 20:45 sati. Osim toga, određene su i cijene ulaznica. Za Tribinu Sjever 'Vedran Puljić' ulaznica košta 5 KM, za istok 12, za zapad 16, za galeriju 40 te 40 KM za južnu tribinu namijenjenu navijačima Borussije M'gladbach. Članovi našeg kluba će imati popust pri kupovini ulaznica za sve tribine. Ulaznice je moguće kupiti i online. Navijači Borussije mogu kupiti ulaznice isključivo preko svog kluba", izjavio je Selimović.

Sarajevo će se u dvomeču s Borussijom M'gladbach boriti za plasman u grupnu fazu Evropske lige. Ukoliko u tome uspiju, Divovi će napraviti najveći uspjeh u historiji bh. nogometa.