UG "Ujedinjeni Robijaši"
0
Poziv na nastavak bojkota Čelikovih utakmica
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte da pricate tako o mitalu jer ta kompanija ima 2000 zaposljenih ljudi,tako ako se to zatvori ostaju mnoge porodice gladne jer je to mozda nekom i jedini posao u porodici,i prije rata je bila azgadzenost negledajte sad to vrijeme je za celik i promijene totalne uprava tribina i sve to
uprava napolje, veze sa fudbalom nemaju. . celik to ne zasluzuje
A Mittal? Čuj, oni su bili donedavno sponzori kluba pa su pod okriljem ekonomske krize i prekinuli financiranje. Baš me zanima gdje onda sav taj novac...vjerovatno u sadnice, klupe i odjeljenja za maligna oboljenja... Pa pogledajte njihovu web stranicu, akko se diče društvenom odgovornošću. ni fudbal nisu u stanju fiinancirat, a o filterima nećemo ni govoriti...jer ih neće ni biti. Elem, NK Čelik i kvazi organi se trebaju upitati, šta sad?!
Sto se ne okupljaju u ovom broju kada gradjani pokusavaju da protestvuju protiv MITTAL-a?? MITTAL UB.OJICA BR 1 U BIH!!
PIPO osto na pojilu :) ..
a gdje je PIPO ???