Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta ali brzo ce se on vrnuti samo naprijed kralju DIJAMANTU
to ti se zove urok kod bosnjaka! prvo ibisevic poceo da se dize u nebesa (od naroda) i urekli ga ljudi. evo sad i dzeko!
Sve najbolje DZEKI I NJEGOVOJ FAMILIJI OD SRCA NADAM SE da nije nista ozbiljno NEDAJ SE BOSANSKO HERCEGOVACKI DIJAMANTU TI SI KRALJ NASE NACIJE BICE AKOBOG DA SVE U REDU,SRETNO
ha hu je*o li ti cijeli zeljo mater na celu sa dzekom dzeko akobogda brzo ces se ti oporavit
@HOS fasisto !!
@HOS ; Eo bas mi Dzeko kaze da ti prenesem da mu popusis cunu !!!
Ono sto nikad ne moze slomiti...TO CE VAM UVIJEK BITI NA RASPOLAGANJU ZA PUSENJE...BAGRO ANONIMNA.
Dzeko kralju nedaj se a ovi zavidni mogu da nam pu.e racku mamu im njihovu.
Hahahahaha xD
jelde salis se
Je*em ti mamu punoljetnu u cmar... hahu hahu hahu
Čuj kopirju, kao prvo pogledaj kada je vijest bila na tom portalu, a kada ovdje. Porediti one prepisivace i ovaj portal je smijesno. Kao drugo izvor vijesti je Totalsport. Dzeko će odsustvovati dvije sedmice.
Tako i treba nezasitom bošnji... ;)
vidi na bisner.blogger.ba
dzeko samo ti luka na ranu privij...i bice bolje odma...j\'ebes bolan ti te doktore gore,njima treba pet dana da ustanove da si se malo puk\'o po cjevanici i da ti je od tog udarca malo zglob otis\'o...koliko sam ja puta tako sj\'ebo zglob na nozi pa evo opet hodan i shutam lopte...ha ja...haj dzeko care zivio,i budi musko a ne kakva curica k\'o te gore shvabe