Zmajevi na stranici FIFA-e
0
"Povratak razjarenih Bosanaca"
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEDAJ SE BOSNO !!
Srbi su ubojice ...
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Cro 25.03.2011. u 17:34 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? @xxl hahaha prljavi turčine, ima li možda neka druga uvreda? sve što vi imbecili znate je spominjanje mame i obitelji? možda da me uvrijediš na malo profinjeniji način? Ma sta ce covjek ,on ovako jer zna da te Hrvati iz Hrvatske J..E na profinjeniji nacin!!!
sta radi mali periguz? trazi tatu u srebrenici.
SRBIJA 2 < S. IRSKA 1.....CRKNITE od MUKE RUMUNI ce razvaliti ove POTURICE. GARANT
Sta radi srbin u cosku??? SMRDI! HAHAHAHAHAH Sta radi hrvat u cosku??? SMRDI ZAJEDNO SA SRBINOM!
http://mladibih.webs.com/ - posjetite nas :)
Srb- Nir 0:1 tek poluvrijeme haha
mislite LJILJANI na stranici FIFA-e?
PRODAJEM KARTE ZA UTAKMICU,ZAPAD.TEL 062 596 852
boš.njaci mostara ,konjica, jablanice, stoca, i citave BIH, radite na nata.litetu, to je jedino što nas može spasiti u ovome svijetu punom laži, nesigurnosti i faraonske politike..... Boš.njaci radimo na natalitetu!!!!! dok nije kasno..... ubrzo bi i mi mogli imati negativan prirodni priraštaj....!!!!! pocnite vec veceras--------
Za dom Spremni BIH+CRO !!!
Bosna uber alles !!! SMRDIJO DOLE !!!
3 : 0
Što volim kad smo najjači (:
malo se skontaj za tu staru gradisku uci historiju