Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divim se ovom velikom čovjeku koji nikad ne gubi nadu da će se vratiti u svoju rodnu zemlju. Želim da mu se snovi ostvare.
A sta se trenutno desava tamo?Da li je rat jos uvijek aktuelan ili?
nek si se ti mamicu uvuko a maticni klub izdao... uvukao se sukeru i mamicu za kapetansku vrpcu pisljivog privatnog hns-a...jadu ,dabogda umro !!!
Pravoslavni terorizam!!!
@mosi jedi govna GENOCIDAŠ i uživaj u prilogu:))) https://www.youtube.com/watch?v=W_7j64k-XR4
@mosi genocidaš pravoslani promjenim ti mamu sa sekom i tako naizmjenično nekoliko puta heheheheh pregledaj prilog bubuljičavi majmune heheheheheheheheheheheheeheh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rusi i džikani ista vanago. ..
al i dalje beres stotine hiljada dolara mjesecno... nesto mi te nije zao...
@Sexator Šta znači ovo sexator? Malo bolesno zvuči...
otis'o si u cjev pogled'o nisi. potresno sto jes' jes'.
Dario Srna je vise puta pokazao koliko voliki ovaj grad i svoje navijace kroz razlicite humanitarne projekte.Respekt za ovakve igrace..
JA BI TO SVE IZBACIO IZ UEFE I ŠAHTORA I UKRAJINU , ŠTA ĆE NAM DIVLJACI KOJI RATUJU ( REZON 1992 GODINE ).