Željezničar – Velež 4:1
0
Potop Rođenih na Grbavici
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamant, Zeljino dijete, zapoceo, Zeljo zavrsio... Ah lijepog dana u dolini...
MIRZA ODLAZI JEL TE STID ZELJO NAS RASTRGA NA GRBAVICI ,NISU TE DZABE PITARI OTJERALI KAO.ZADNJU GNJIDU TEBE I ONOG JAZAVCA REPUHA TREBA PROTJERATI IZ MOSTARA JAO STA NAM MAFIJA FAZLAGICI RADI OD KLUBA ,CCC STA SMO BOGU ZGRIJESILI BRATA..
AMARE, BUCNI IH U NERETVU !
PS NIJE ŽELJO VEC ŽELJEZNIČAR.
Šampionska kreće plava pruga
Sretan rodjendan malom torpedu, steta sto ce ga ZELJEZNICAR pokvarit kad vas rastrga na Grbavici.
A ja se nadam da ces i ti ,nekad, ozdraviti... Kompleks ZELJO podobro te drma. Vidimo sa na slijedecoj temi, pogodi kojeg kluba !! P.S.-Sretan rodjendan torpedo!
ZIx Ja bolujem da vas izliječim od vaših kompleksa prema velikanu BH fudbala FKS, kao i da vaš riječnik popravim kako ne bi samo lajali preko interneta. Nadam se da ću u tome uspjeti! Pozivam te na večerašnju Akademiju u povodu 65 godina FKS, da vidiš kako to rade veliki Klubovi. BUJRUM!!!!!
@bolo Vidim ni alternativna medicina ne pomaze... bolo-boluje na svaku vijest o Zelji...
Potop, pa šta?
Pa stvarno čovjek ne može ništa pametno čuti od ovih Dimitrijevića sa Šugavice!!!!! Nijedan normalan, objektivan i na istini utemeljen komentar!
Sloboda navikla i u onoj prijašnjoj ligi biti predzadnja pa drži se tradicije. Samo što je liga bivše nam države bila puno jača pa smo mogli nekako to i prihvatiti. A sad trenutno kakva nam je liga i kakav fudbal to je velika sramota za nju. Prave nekakav stadion. Kome??? Treba je izbaciti u drugu ligu. Možda se tad nešto promjeni.
Ja sam pitar i volim da ga primam pitarski
Jel ono vise manijaka ima na SJEVERU nego na jugu?? Cini mi se da je bila i bakljada na sjeveru. hahahhahahahahahhahahahahah E svasta. Jel bila i koreografija na sjeveru??
heheheh kralju svaka cast
e kvazi pitari sa forumu da samo znate koliko brukate svoj klub sa svojim pubertetskim stavovima
J.E.B.L.A. vas prepucavanja pogledajte ovaj video Natase Bekvalac ovako se publika nabija a ne naki Haskici,Smajici, Kvesici,Suljici ,samo pogledajte : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=62vvHtlvMRg