Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suza mi krenu.
fenomenalno ...svaka cast ...hajduk isto ima himnu navijaca dalmacijo koja svaki put kad se izvodi zapali stadion ..al ova nasa grbavica je jaca i od liverpulove himne ⚽️
ma dzaba im ...samo oni sto su cekali godinama da dodju ponovo na grbavicu svjesni su jacine ove pjesme
Hajduk je druga dim.enzija i koliko on znaci za hrvatski i dalmatinski narod
A ovako je to izgledalo kod kuce https://www.youtube.com/watch?v=4nIipbN4ZTY
Samo Zeljo i nista vise!!!!!!!!!!! Sav sam se najezio a napolju +28
Kad se sjetim ove pjesme 93ce... Pa kad kaze zivot cu dati al' tebe nedam, uhh sav se najezim... Tada smo bili slozni u odbrani i sa ciljem da otjeramo medjede iz naseg grada, a sad smo se nekako razvodnili, ubio nas kokuzluk u mozak pa covjek nema vremena za ponos i bratstvo.
iz daleka gledam ulice tvoje, tamo su slike djetinstva moga, tamo je sve što je moje, mene je ovaj dio razjebavao, ali ono baš i sad suza krene
Pasha, mislim da nisi skontao poentu moje poruke. ja ovdje govorim o momentu kad smo bili u sjebadi i kada smo bili protjerani sa grbavice kao djeca koja su ni kriva ni duzna, tada smo bili svi skupa i svi slozni u zelji za povratkom. u tim danima ova pjesma je u dusu dirala i to moze shvatiti smo neko ko je sa grbavice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast...
Želim poručiti ovim šugavim papcima ili ti ga nazovi navijačima koji su do jučer navijali za Konjicki Igman a danas za FK Sarajevo i koji misle da je Sarajevo jače jer se zove po glavnom gradu i još seru ovdje po komentarima i pišu takve nebuloze da moj mentalni sklop ne može podnijeti taj papanluk, da mi se dobro naduvaju čega god žele i vrate kao povratnici na svoja sela i bulje u telad umjesto tekme. Pozdrav,ŽIVIO PAPANLUK al' na selu.
Yebo ti "You'll never walk alone". Najezio sam se. :)
Svaka cast. Pozdrav iz Tuzle
Crkni dodik
videoo: https://www.youtube.com/watch?v=CFikVEOr3p0
@AnteKante pitaj staru jesam li derpe.papcino isflustrirana.
Zeljo, Zeljo, Zeljo.....
sarajevo rodni grad se i zaboravlja ali ZELJO nikad.
JEZZZAAAA me prodje, svaka cast.
Zna li iko da li je Lech jaci od Ferencvaroša??