Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam ove komentare...pa jel' ljudi možete nekad nešto pozitivno napisati? Poželjeti sreću igračima i tako to? Dosadili ste više s tim crnilom i negativnim komentarima.
Ma navikli su oni da blate repku i Safeta al' ne gledaju kakve rezultate su ostvarile sledeće momčadi. S obzirom na to s kim su igrali npr Njemačka od Albanije izgubila, Grčka od S.Irske, Španija od Slovaka. Šta smo to mi pa moramo svaku dobiti u odnosu na nabrojane ekipe. I opet navijači ih uvijek podržavaju. Kakvi ste mi vi navijači.... Pogledajte tabelu od jačih repki i ovo su njihovi rezultati.. 3. Nizozemska 3 1 0 2 4:5 3 5. Grčka 3 0 1 2 1:4 1 3. Njemačka 3 1 1 1 3:4 4 3. Portugal 2 1 0 1 1:1 3
Sa'ćeš ga ko ti istjerati ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta reći osim " Naprijed BiH "
nikako ne kuzim zasto ovi strucnjaci komentatori sa klix-a gube vrijeme na portalu, umjesto da preuzmu neke od evropskih klubova i da zaradjuju pare :-)
ehat shtaim shalos za nas.volim te BOSNO
Idemo po pobjedu nema druge.
Igrajte za Palestinu...
Posro te Tito.
Ostavite srce na terenu, pa šta bude. SRETNO ZMAJEVI!!!
BEAVO !!! Konačno pravi komentar sve ostalo crni gavranovi !
Momci hairli protiv najvecih zlotvora od postanka svijeta! Borite se kao lavovi, bar radi palestinske djece, kojima je ova zlocinacka tvorevina unistila zivote i zivote njihovih roditelja. Pobjedite i ponizite cifute...
@barba kakve VEZE imaju PALESTINSKA DJECA sa Pakom Papetom koji nam UNISTAVA repku?????? ma MILJARDU % UZ IZRAEL
Necemo mijesati sport i politiku. Spor, uostalom treba da zblizava ljude, a ne da ih vodi u rat. :o))
mozese zahvali ti spahicu sto se vratijo bez njega smo rupa pozadi.ako se desi najgore susca u top i sto dalje od REPREZTACIJE.
sve bih dao za pobjedu, da vidim sta ce onda komentarisati negdje oko pola miliona selektora, fudbalskih diletanata, pljuvaca i internet strucnjaka koje posjeduje ova zemlja... Odigrajte muski i stavite brnjice ovim selektor lajavcima.. Naprijed Bosnoooo !!
@James kako ti NE KONTAS da cak i da pobjedimo Sajo Susic vodi nasu reprezentaciju U PROPAST !!! Pa samo CORAV i LUD ne vidi da Sajo gleda samo na svoju guycu, nece da experimentise, nece da poziva igrace, i sad, svi su svjetski selektori BUDALE, a Sajo je "GENIJE" jer poziva 17 igraca, a Hizfeld svojevremeno po 30??? (siri spisak) mi jarane GUBIMO IGRACE, a talenti kao MILAN DJURIC gube samopouzdanje, dok JAHIC, ZUKANOVIC i COCALIC nisu pozvani samo zato sto Papak Pape ima neke svoje TALOVE sa Sejom !!! pa sjeti se samo slucaja SENAD LULIC, jedva ga je pozvao, amo JEDVA !!!
nema veze, opet smo jaci od izraela. zamjerke papetu zbog stilica, đurića i zuke al haj...sretno dole. dobijamo ovu
Joj, Harise sto si mi nekako fiiiiiiin ! Malo mi fali da izrazim zelju kao Semsa :)
Realno, 1-2 za nas... Mladi smo, jaki i zeljni dokazivanja... Samo ako im moral bude visok, ima da zmajici nasi poderu zize
Nadam se pobjedi.
pogledajte molim vas sliku gdje Safet, Piplica, Baljic i Borce stoje i posmatraju (Safetu se vide tene boje Neretve, mislim da je 13.slika kad se krene redom). kao neke fukare, upravo ustali, izasli na ulicu i posmatraju kako neko proba da parkira auto.
od njih najbolji Baljic. On je ono bas tek iz kreveta. Ovi drugi su ven kafu popili (Borce mozda jos koju casicu:))
na ovim slikama svi se smiju i za..bavaju kao da smo svjetski prvaci plus prvi u grupi bez primljenog gola.
Puni smo crnjaka, negative i svemu je nesposobni selektor razlog. Ali ipak, naprijed zmajevi, do pobjede!