Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste malo dublje usli u ovaj zadnji google-doodle sa SP-a u Brazilu shvatili bi da nije samo bosanska zastava na njemu nego i bosanski navijaci na tribinama u obliku google-ovih slova. Navijaci svih reprezentacija ucesnika su zastupljeni.
hobotnicu si izostavio ...
ako ništa drugo bar ćemo odsad bit redovni u fifa i pes igricama.
nema sanse
da igraš igrice znao bi da bih već ima
Sta je bolan ovo? Kliknem na zastavu, izadju slova. Kad' ono slovo H erekciju ima.
gdje sad šaran da lupi text ispod članka
Tu su zastave svih zemalja ucesnica SP-a, pa tako i nasa i sta sad, ko da smo nesto osvojili jbte ili to znaci da nas Google posebno gotivi, ne kontam?
I zbog toga vi pisete clanak, eto na sta smo mi spali... Takve gluposti danas pisu samo zemlje ex-Yu.
ovakve naslove samo mogu stavljat ex ju zemlje poput hrvatske,bih i srbije,jer su kompleksasi.kao da je bh zastava jedina tamo pa su morali pisat citav clanak o tome.
MašALLAH :D
najbolji Google Doodle u istoriji Googla
Vijest godine!!
Ih, ovo je zanas ko da smo otkrili Ameriku
Kakva je ba ovo vijest? Kakvo njesra od portala.
Bitno je ucestvovati ;)
to su izmislili gubitnici
Oni su naš PONOS ! Učinili su više nego vi hejteri sa klixa zajedno