Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Ronaldo u suzama :P
aihihihihih vidi pičkice kako plače aihiihihihi
fura se na tvoju mamu
Večeras svi "metroseksualci", čitaj "homoseksualci", pederčine, kako hoćeš, navijaju za Portugal, jer žele da vide svog uzora Penalda kako pršti od sreće. Ko zna, možda i ejakuliraju gledajući.
@PaulieGualtieri Zabijte ga si međusobno, ionako ste svi pederčine. aihihihihi
ti si jedan od njih
Veceras navijam za najboljeg igraca svijeta Ronalda, bice to repriza Ronaldo - Grizeman iz lige sampiona.
Ima da kubik suza potroši večeras, pederčina pederska!
@Aparati Ma kakvi, ima da place cijela Francuska, Ronaldo ce osvojiti prvenstvo Europe, titulu najboljeg igraca Eura i titulu najboljeg igraca Svijeta, Ronaldo to zasluzuje.
Volio bih samo zbog Ronalda da osvoje, iako mi nije drag zbo "pederisanja", ali je zaslužio kao igrač. Dokazao bi da je bolji i od Messija jer bi uspio sa prosječnim Portugalom podići pehar. Mada je i to diskutabilno, ali eto ...
Ima da kubik suza potroši večeras, pederčina pederska!
francuzi ce ih odrat