Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pucajte mi minuse u nedogled,ali Zlatane zakasnio si..... Ispao si pizdurina kada te je mali Hajrudin molio da se upoznas sa njim,a dijete umrlo ne docekavsi da ispuni svoj zivotni san.Razumijemo te da je neko evropsko dijete vrijednije od "posranog" bosnje,ali Zlatane nas fini,ni Drina te ne moze saprati poslije toga..... Malo se ugledaj na Djokovica,tenisera koji ima dusu nasuprot tebe.....
@CoOpEr_No1 Mali Hajrudin je dosao njemu na noge,u njegov grad. Zamisli da ti zivis na Kosevu,tu negdje i treniras,a malo dijete doslo iz Zambije u Sarajevo da te vidi. Ti si mu idol,uzor u zivotu,a ti ni habera.Jos uz to,mediji danima pricaju da ce mali doci ali tebe boli racku. Mogao je odvojiti brate dragi barem pola sata pa kada bi ga glave kostalo,jer Zlatan ima autoritet da svakome "odbrusi" i da svakome u lice kaze ono sto misli..
Hvalite ga aman zaman kao da je dijete spasio iz kuce koja je gorila,dao mu umjetno disanje... Ne serite majke vam...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Poserem ja njega,kada je mali pred smrt htio da se nađe sa njim zadnja želja odbio ga je kreten.
Peri se, peri.
Pa ti zaštitari su tu da zaštite ove milonere.
gigant
karina je on
Zlatan IBRAHIMOVIĆ
jedan komentar o tome kako je on dobar covjek na osnovu cinjenice da mu je dao dres koji bi svakako bacio il zamijenio za neki drugi, pa taj bacio.. al dobar je memo (zlatan) :)
Velika je stvar kad cigo nesto pokloni....
Svaka čast Šveđaninu. Veliki čovjek.