Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nafilovat ce ih madjari i austrijanci ko punjenju papriku. Eto zivi bili pa vidjeli
Sta ce Portugal?? Mi smo ovo Estoncima uradili jos prije 8 godina
@tuzlak458 Mozes omalovazavat Kirin kup, svako ima pravo da hejta sta god hoce. Za mene je vise nego uspjeh sa 3. timom pobjedit prvo Dansku u najjacem sastavu a zatim Japan u najjacem sastavu i to pred njihovom publikom. Sto se tice Portugala to je bila jedna od kanta koju je stara Jugoslavija redovno nabijala.. ponekad i sa 5:1 u Beogradu
Jeli bilo penala za penalda???
Nemoj živ bio 😂
Neki ne mogu ni iz penala zabiti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jbg
A ova Estonija ubila boga u Srmdiji hahaha
Kvarezma zvani VANJSKA!
Ovo sam ti ja dislike dao samo da ne mozes s mirom spavat 😎
@Gazija88 Ko je Mira?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Quaresma je po meni bio jedan od najvećih svjetskih talenata, mnogo bolji od Ronalda, ali pare i slava su ga uništile.
sta pricas jadan ko mnogo bolji od ronalda
@Stiv To je i jedan portugalski selektor rekao,da je covjek supertalenat al nije imao ni 20% profesionalizma i discipline koju je Ronaldo imao.