Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine moj ciro ti tvoj kaze da se ti i kompletna prva postava mozete sageti dzeki i vedi. mikado je cokolada svih cokolada.
HOCE NARAVNO ALI 2065 BUAUAAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHH HAHAHAHAHH
tesko bogme da ce te vi vidjeti iduce godine Juznu Afriku to jest mozete je vidjeti preko tv a uzivo ne bogami zaboravili ste vi portugalci s kim imate u barazu slijedece dvije tekme,samo se ti tjesi carlose ali bogme nevidje ti svjetsko prvenstvo nit sebe u njemu iduce godine,ali imas za to priliku akobogda da gledas nasu repku iz svoje udobne fotelje preko tv kad bude svjetsko prvenstvo iduce godine sto znaci Bosna ide na svijetsko prvenstvo akobogda a vi portugalci ste ga popusili.
Ako Bog da ... Insallah !!!
Nije li sličnu izjavu davao i Belgiski selektor uoči susreta sa Bosnom i Hercegovinom ???
u rukometu
Matere ti ne mudruj i ne kenjaj. Ima iz inata da im dupe oderemo. Neredi u Portugalu ZDRA\'O
Portugal ce zaustaviti BiH na potezu Karlobag, Karlovac, Virovitica i tako postati prvak svijeta
kad vec neigra Hrvatska...
uze onaj ćevap i zamezi :D :D
A nije spomenuo briljantnu igru protiv Malte!:))
Ohladite malo, covjek ovo mozda nije ni izjavio, a vi se palite kao mladi majmuni. Mi se nesto uskofrcili pa ko mislimo evoga Dzeko igra dobro isto i Misimovic i tu cemo da dobijemo Portugal. Uvjek isto. Kad nas prizemlje onda ce biti, istoriski uspjeh Baraz.
Hahahahahahahah! Ma sve da im je Ronaldo u najboljoj formi neće biti svjetski prvaci, MA NI EVROPSKI, NIKAD! LOL Ma on ovo priča jer misli da će poljuljati naše samopouzdanje, ili isprovocirati.
jastaradi :D
kada ih razvalimo ne moramo ici u afriku... bih je onda prvak svijeta YANKEES CHAMPIONS