Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekako ovaj fudbal pao samo na lige petice... treba se ovo prosiriti! trebaju napraviti novo takmice koje ce se zvat "liga prvaka" a ovu ligu prvaka preimenovati u "liga velikana" ... ovo sada svakako nije liga prvaka jer iz engleske ne ide samo prvak vec i cetvrti s tabele. a nova liga prvaka bi prosirila fudbal i po mom misljenju bila zanimljivija od ove sada... naravno nikako ovu "ligu velikana" ne gasiti :)
@ENIAC skini mi se s komentara ako nemas nista pametno reci! sta je to lose u mom komentaru i pocemu zakljucujes da se nerazumijem u nogomet?
Pa druze, sta bi ti radije gledao, prvake malte i irske kako igraju ili 2. klubove Engleske i Spanije (npr. United-Real)..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)