Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo te zivot, unistili ih i sad nije zasluzeno, ccc
Pobeda ili pobjeda?
porto je šampion i boli me kurac
Istina je da je porto imao lakši put do finala i da su mu sudije malo pomogle, ali u finalu su bili bolji od monaca i zasluženo uzeli pehar! Kad od tri šuta u okvir gola isto toliko uđe lopti u gol, onda nikako ne možeš biti loš!
Dobro Henry, ko je po tebi najbolja ekipa u Evropi? Pa jesu li osvojili KES, jesu prema tome su najbolji. A sad ti ako ces gledati po igracima, to je druga stvar. Sad se vidilo da zvjezde neigraju. Recimo da oni nemaju zvucnih imena ali imaju fantasticnu igru. Sad je druga stvar ti navijas za recimo Arsenal ili Milan, to mogu respektovati ali ko je njima kriv, sudija? Vazi. Porto nije atraktivan i neuklapa se u vec vidjene timove sto su uvjek tu, a osvoje sbvake desete godine kao Bayern, Man.U. Treba cjeniti ih bas vise zbog toga, jer sad se vidi da mozes imati najboljeg igraca na svjetu i opet nista. Prijatno
cuj ti ovog paola futre,ti ko da pratis fudbal od jucer,ispade po tebi da su najbolja ekipa u evropi!! halo djecko,imali su srece i dosta podrske od sudija na vecini utakmica. de malo analiziraj prethodne utakmice!!
eh da su mene pozvali u monaco zabio bih dva komada kao i pitarima!!
iskreno drugi gol pol skolsa nije bio ofsajd koji je postigao protiv porta snimak sve govori
Moj sandokan, kako si ti to fino napisao, da je bilo ov bilo bi ono. Halo care to je fudbal, znas tu nema da je bilo ovo ovako , bilo bi ovo onako. Stati je. Realno gledajuci, Porto ih je razvalio, sjecas li se ti ijedne sanse Monaka? Ja ne, da Morientes je bio u ofsajdu i opet mu je Baia odbranio. Nego gledajte malo realno na stvar, Porto je defanzivno velemajstorski odigrao, a u napadu uvjek mogu da daju barem jedan go i to je svrha danasnjeg fudbala.
NEMORE NIKO S PORTORIKANCIM
a sto je morinho bio onako ljut??? svo vrijeme je bio pravo smrknut, cak je odmah nakon preuzimanja pehara zbacio medalju s vrata i udaljio se.... o cemu se radi, je li iko upratio????
Porto je bio bolji ali tek nakon prvog gola koji je cista slucajnost. Dotada Monaco bolji, a pitanje je sta bi bilo da nekoliko minuta prije prvog gola sudija nije zaustavio Morientesa zbog nepostojeceg ofsajda. Onakve situacije Morientes rjesava zmireci. Da je bilo 1:0 za Monaco sve bi bilo drugacije. Sto se tice Porta, oni po meni nisu neka ekipa. Man Utd su izbacili uz pomoc sudije, ni onaj penal protiv Deportiva ne bi svaki sudija svirao, Real ih je ponizio u predtakmicenju. Monaco je imao puno tezi put do finala i steta da nisu otisli do kraja.
jebiga.izgubi Monaco
kad se bih trebal kvalifikovati za EP svi forumi su u portugalu o tome govorili i ne samo u portugalu nego svim evropskim zemljama.....sta se ba glupostima zamlacujete profesionalci jebo vas fudbal
Sta ste vi gledali? Porto daleko organizovanija ekipa od Monaka. Takticki superiornija, Monako do ujtru da je igrao nebi gola dao'. Sad je druga stvar navijanje i ja mogu navijati za Milan ili Real ali kad pojma nemaju. Porto daleko najbolja ekipa Evrope, bez velikih zvjezda superiorno odigrali sve tekme u Kes-u. Cestitke. Jedina stvar sto ce se sad raspasti, pocev od trenera preko nekih igraca. I moja je prognoza da ti igraci gdje god odu nece napraviti takav impakt kakav su napravili igrajuci za Porto.