Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bi da deportivo prodje
kakve veze ima čelik sa ovom tekmom majke ti.
ma prodata utakmica, to samo da celik ne ispadne u drugu ligu. brotnju treba bod, zepce hoce u kup uefa. sarajevo-tamo neki tim iz p...m... 0:0 tamo neki drugi tim iz druge p...m...-zeljo 0:0 leotar sampion, sirokom kup kupova. zalosna situacija, tatini sinovi igraju u 2 najveca tima u glavnom gradu, sloboda standardno osrednja, velez nece iz vrapcica, zalosno za jedan tim. uglavnom, jedinu korist imaju profiteri, kvalitet i ljepota fudbala nije vazna. horde zla, manijaci, red army, pitari, veziri, ultrasi, bh torcidasi, bh delije, cetnici, ustase, balije itd itd, sve je to ok, ali jedna piva, druga piva, bobe, lsd, horse... katastrofalna situacija.
Chelsea - Deportivo
finale monaco-deport najrealnije ako se pogleda sta su sve uspjeli uraditi ove sezone u ligi prvaka,izbacili su sve sto se moglo izbaciti i plus toga su igrali najatraktivniji fudbal
Deportivo la Coruna u finalu 100% Svako ima slab dan!
jebo ti ovakvo polufinale lige prvaka