Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bolić? barbarez? niđe veze, šta kinezi znaju o bosni
Bolic ne moze prije Dzeke nikako a Barbarez jedino Misketa da izbacis
a Avdija Vrsajevic
Sve je ovo ok, ali ne prihvacam najbolji sastav BiH bez nase legende: SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZZ!!!!!
Jedino da Misimovica izbacis i ubacis Barbareza a ostalo sve OK
Ovo je sastav za one koji prate fudbal u zadnjih 10 godina.
Tri puta citam listu imena, i stvarno svaki put ima Vedin Music? :D
Ma bezze sastav , Bajević , Ferhatović ..... ma milion drugih ...
vrsajevic umjesto safeta susica
ja cudne zajebancije...gdje je Predrag Pasic, Bazdarevic, Hadzibegic itd. Kinezi i fudbal...dobro su i ovo sastavili. :-)
Halilhodzic ?
Smjesno! Hase i Svabo su NAJVECI za sva vremena, a onda Susic, Musemic, Bajic, Maric, Skija, ....
ovo je izgleda neka šega, kakve veze imaju Sušić i Slišković, jer onda bi tu morali biti i Pašić, Halilhodžić, Bajević; Marić, Mujić, Musemić, Fazlagić, Osim, Katalinski... ajde da ne nabrajam.
Ovi Kinezi se razumeju u fudbal isto kao i u ilahije i kaside. Ova ekipa može da bude ekipa u zadnjih 20 godina (u njoj su onda uljezi Sušić, Slišković, Škoro, Baždarević). Svaka čast ovim fudbalerima, ali toliko je boljih fudbalera bilo na prostorima BiH i porijeklom iz BiH da se zaista ne mogu ovi porediti sa njima. Bivši fudbaleri su u inferiornom položaju na ove jer nisu mogli u inostranstvo da idu do navršene 28. godine, ali i onda su se jagmili za njih.
a gdje je Mulina..a joj zamal Kerkeza da zaboravim..hahaha
Mislim da su ipak previse uvrstili igraca iz poslije ratnog perioda. Krenuvsi od odbrane i Katalinskog , Hadzibegica , Jozica pa do napadaca Bajevica, Alihodzica , Kodre pa Semir Tuce.
Nema mene na ovom spisku,kako to???? Ovo neka greska u pitanju,siguran sam!!!! Ja onako eksplozivan i prodoran igrac sa izuzetnim osjecajem za ubacivanja lopte(sa ocima) u protivnicki prostor i oni me tako izostave!!!!
HAHAHAHAHAHHAHHAA cuj Senad Begic hahahahahahahhaa
sreca pa su birali oni koji se razumiju u historiju fudbala na ovim prostorima hhahahahahahahahahah
VAZNO DA JE TU PAPE ON JE KAPITEN A VELIKI OSIM SELEKTOR
Đe je Hase
ma jebe se hasetu, vjerovatno kad bi bio ziv, samo bi pogledao ovaj spisak , nasmijao se i otiso sa rajom na vratnik da igra na male...