Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Karacicu mamlazicno jedna. Ti i mozes opstati jedino u ovom Elvedinovom i Ivicinom privatnom reprezentativnom savezu gdje je jedina referenca to sto si Hrvat. Ovaj mali Tankovic se bas nameracio na tebe. Gdje god te nadje - nabusi te. Mozda zato sto si prednost ispred njega dao akademiji iz listice.
za ovog karacica je cula samo njegova bliza rodbina...gdje li je on igrao fudbal da mi je znati...gdje je predrag pasic da preuzme ovu djecu...
Predrag Pasic, Sergej Barbarez (nikad mu ne bi dao da vodi A tim, dok ne odradi staz s juniorima), Elvir Bolic, Meho Kodro i jos bruka sposobnih i kvalitetnih nasih trenera... a oni ovog anonimusa nasli.
Tebaju da ti Mladu repreztaciju Barabrezu svi ce igrati za Bosnu i Hercegovinu bez jaki trenera nema nista.
Sve to stapom po golim guzovima done ne nauce!
Pa normalno da su izgubili, pitam se da li je Karacic cuo za bracu Hadzikic, koji igraju u Austiji Bec, koja je u uzrastu do 19 godina jedna od najbolji 5 ekipa u ligi prvaka, a oni su obojca standardni i plus imaju nase drzavljanstvo, ali to Karacicu nista ne znaci