Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za istinske sportase!
"On je kazao da mu nije jasno zašto policija nije zaštitila nogometaše Albanije. " "Ne samo da nas nisu zaštitili, već su učestvovali u napadu nanaše igrače..." A, POLICIJE I GOV*A!
Albanski nogometasi su PRVI zaskocili srpske pa se sada pitaju zasto su ih napali. Jos uz to su mjesecima ranije pripremili ovo sa dronom i jos brat premijera da to uradi. Albanija se treba kazniti,izbaciti sa takmicenja i zabraniti do 2020. Srbiji treba oduzeti bodove za nedovoljnu organizaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
0-3 rezultat,drastično kazniti nogometni savez srbije zbog velikih propusta u organizaciji , uvreda na račun albanaca,ulijetanja navijača na teren i fizičkim obračunom sa albanskim nogometašima, te gađanjem albanskih igrača petardama i stolicama.. naravno, ako ih ne izbace iz kvalifikacija, do kraja igrati pred praznim tribinama
opcija 3- potražiš stručnu pomoć
Nije Srbija unijela dron na utakmicu nego Albanija to znaci diskvalifikovati Albaniju i to na druze vrijeme. A sada ces TI morati na SVAKOJ utakmici da imas ZASTITU OD DRONOVA. Ako ne budes imao onda te KAZNE. Pazi sta slavis jer se ismijavas vlastitoj gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Keksi, i po mom mišljenju je ona zastava bnanijela štetu jer kod jednog dijela stanovništva bivše jugoslavije izaziva histeričnu albanofobiju ( mada na zastavi nigdje ne piše "ubij, zakolji da srbin ne postoji", "nož, žica, ...) nego samo pokazuje teritorije na kojoj žive albanci...ali, sve dok može izazvati nerede, ja bih je zabranio, ALI...ako si pratio utakmicu od početka ne bi mogao a da ne primijetiš kako je izviždana himna gostiju, a na igrače su kasnije na početku utakmice bacani predmeti i baklje (jedna ztik uz albanskog igrača koji je izvodio korner). Mislim da treba biti fer i uzeti i to u obzir, a da je neko snimao audio zapis navijača, čulo bi se tu svašta...nebitno....po meni je velika glupost imati jedne navijače a nemati druge....najidelanije u ovakvim slučajevima bi bilo igrati na neutralnom terenu i to bez navijača....i ne bi došlo do ovakvog skandala....
Ti ljudi su profesionalci... Takvom ponašanju nisu naučeni u Srbiji nego u Engleskoj i drugim civilizovanim zemljama gdje igraju nogomet od kojeg dobro žive. Ova stoka što se mlati za ideale je intelektualno ravna stadu ovaca. Dokazi da sam upravu su vidljivi na svakom javnom događaju... od koncerata, utakmica, IZBORA itd.
Sta bi bilo da su Albansku zastavu docekali sa aplauzom?
Policija srbije se trenirala na masovnim ubistvima u Hrvatskoj Bosni i Hercegovini, Kosovu. To su ubice i trebaju samo genocidnim rezimima kao srbija. Nije mi jasno sto ih Ameri ne poravnise 99 ?
jesul to srbi I sinoc bili "ugrozeni" :P
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
UEFO KAZNI SRBIJU 10 GODINA NI BLISKE DA IGRAJUUU
Dobro su Albanci prošli, dirnuli su u svetinju. Samo je jedan nebeski narod, a oni baš u nebo da dirnu.
Oni su pomogli i to je super! Štaviše mislim da su Albanski igrači krivi, oni koji su se htjeli tući nakon što je jedan igrač srbije uhvatio leteću zastavu. Zar je trebalo pustiti da bilo kakva zastava koja jasno izaziva mržnju leti na stadionu? Recite Vi meni šta mislite?
Ne znam bas da li su se htjeli tuci, samo su ju oteli od Srpskog igraca. Poslije ulijece jedan igrac Srpski i saketa se, to je jedini igrac kojeg ja vidim da se zeli tuci sa drugim igracima. Ono ostalo su igraci vs. navijaci/stewardi.
VUCICU PEDERU, VUCICU PEDERU, VUCICU PEDERU!
Opca makljaza sinoc https://www.youtube.com/watch?v=X9mxOftzFjQ
opet nista od fudbala u srbiji sl par godina..ostao im je djokovic pa i jadan im narod na selu mora uciti pravila tenisa...sto ona baba iz prnjavora rece ...ajoj sinko najdraze mi je kad novak dane goo
sodomo haj priznaj da su vam albanci prodali juce zescu foru...a usput poletio dron sa crkve sv arandjela u centru beograda..auuu. ..vasa teorija da su albanci varvari i zaostali nepije danas bas vode
CIA, znaš koliko Srbe svrbe jaja što ih neko ko je podjednako ili čak primitivniji od njih ne voli? 😉
Koje li je godište ovaj Rambo sa ovakvom pričom.Gdje je bio kad je Fadil VOKRRI haro sa Partizanom,bio u P materinoj
U svakom kukolju ima malo i žita
Steta sto ove dronere nismo imali u ratu. Jedan droner j.ba na hiljade srba
@sodoma, to sto pises sa bosancicom (bosanskim) pismom si samo dokazao da si postao od muslimana.