Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su igrali protiv Zimbabvea mozda bi remi makar izvukli
Srbija može protiv Džibutija igrati.
''Tim Radovana Čurčića na neki način su potresle riječi ponajboljeg igrača Srbije Dušana Tadića koji nastupa za Southampton.'' Tadic ponajbolji ? Jel ovo pisao neki saldzija?
Srbija ima solidan tim,al stalno gube,nije mi jasno. Doduse "osuo paljbu na selektora",i takve stvari pokvare atmosferu,izgubis na pocetku kvalifikacija i onda se jebi.
katostrofalna igra.....nije mi jasno sta traze u timu kolarov i ivanovic?...ili odkud ljajic i sulejmani....neko se opasno zayebava sa srbskim fudbalom...
@serbicaD Sta fali Ljajicu i Sulejmaniju?
@WilliamCostigan ....fali im isto sto i ivanovicu i kolarovu...nikad nisu igrali dobro za reprezentaciju...plus su prestari za ovu ekipu....a moze se dodati i to sto ne vole srbiju....nije mi uopste jasno zasto se u reprezentaciju poziva neko ko ne voli srbiju....a daje mu s eprostor da se reklamira i dobro proda.....kao sto sam ti rekao...neko se opasno zayebava a to je vjerovatno karadzic i ostala mafija.....oni dvadeset godina nedaju da srbski fudbal napreduje...sabotiraju svim mogucim sredst
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
bravo hlapčeki nek ste syebali genocidaše
dobro su prosli