Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel bilo muslimana ovde
Stoka je to.
Ko god bio i koje god nacije i vjere da je treba ga kazniti.Fudbal je sport u kojem se uziva i 99% ljudi je tamo doslo da uziva.Ocigledno da je gomila nekakvih kretena dosla samo sa jednim ciljem,a to je da prostite " razjebe" sjelo. Nista drugo ne preostaje nego debele im kazne odrezat,uz dozivotnu zabranu prilasku stadionu.
Samo su stitili interese, jer na tribini je bilo i engleza porijeklom rusa, koji nisu mogli ispoljavat svoja prava. Intervencija je opravdana po svim svjetskim normama, a ako neko kaze da nije ulozit cemo veto. Salu na stranu ali to su deklarisani huligani i treba ih preventivno tretirat, ne samo Ruse. Hrvati ne prave vise belaj nakon preventivnih doceka u slovacku ili cesku isl.
https://www.facebook.com/thecasualultra/videos/1788482768048912/ Momački je ovo (:
Rusi su dobro znali koga tuku. Nisu napali djecu, zene ili starce, nego su napali one likove koji su pjevali prije 3-4 dana "ISIL where are you now?". Glumis mangupa, dobijes po guzi, to je oduvijek tako bilo.
@sdauhljebismrde Volio bih da vidim to. Ono sto sam ja gledao, tukli su gorile koji su dosli praviti probleme.
Tipicno. Svi su protiv rusa.
ista govna ko i SRBI I doDICK-ovci....