Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je... Potonuse i navijaci sa ovim nekada velikim klubom
haj sto pruzaju odvratan fudbal svojim navijacima , jos ih i prscu pred tekmu ...
Bez obzira na sve oni su najveci,krize su prolazne vratice se Redsi
Cim si ti sa Iliđe, znaci da si KLOC KLOCU
Sta ima veze njih Liverpul topi vec 20 godina navikli su
pasa hos ti na sake aa ?? Kome tii govoris da nije u poziciji da komentarise ?? dodji na ilidzu pa cemo rijesiti
Bog ih neje8ao pa imal\' osobe da je nisu na kladi zavalili. Ja u kraju mogu nac 10 likova i uzecemo bog s Enfilda. Karne sve, gole karne..
Prskaju ih da narastu :P
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
SVI GOLOVI NA 4 FUDBAL .COM
kud svi crkli komlplet nisu i srusio se na njih stadion poganceri me oborise 60 km jadnici jadnii sad opet pjeske moram ici svugdje
da gledas ijednu njihovu utakmicu znao bi da pruzaju dobar fudbal, samo nedovoljno dobar u skladu sa standardima liverpoola nisi pasa u poziciji da komentarises ;)
Emir ANTE Hadžihafizbegović - Legenda, heroj i junak bošnjačkoga naroda. Izbavitelj i spasitelj! Jedan jedini i neponovljivi, naš zlatni ljiljan Ante s reklame Tomato! Izvući će Bosnu iz problema i odvesti nas sa svojom strankom SDA u Evropu! Ante svi smo za te!