Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti sinane i juju bolje da sutite nego da e sramotite,juve od kako postoji namjesta tacnije od kako je izgnula kompletna ekipa a.c torina... a malo se bolje easpitaj i procitaj prije nego pocnete pricat da nema dokaza,ppostoji snjimak moggia kako prica sa sudijom i to je dokaz koji je izgurao juve u drugu ligu... veliki pozdrav!!!!!!!
Cim juventus osvoji titilu s 389 remija tu nesto dobro ĆUHNE!!
A znate li vi dragi moji da za Juventus jos uvijek nema niti ijedan video i foto dokaz da su utakmice namještane. Sve je na kraju se svelo na nekoj politici i na pritisku tako da je Juve bačen u Seriju B pred sami pocetak SP u Njemackoj i to SP je zataškalo javnost. Kad se zavrsilo SP onda je odmah pocela sezona i tad je vec bilo kasno o bilo cemu se raspravljati. Et, toliko od mene. Zato Morrati, jedan od direktora u Juventusu i dalje se bori tražeći pravdu ali talijanski sud koji je umijesan sa Berlusonijem odbija sve njegove zahtjeve i žalbe.
haha evo ovih predrasuda cim nesot psomenes odma te oakraterisu ko navijaca juventusa a to nisam samo kazem kako jest dok je berluskoni tu milan je tu je i milan vidjecemo poslje sta ce bit
tko o čemu juventusovi navijači o poštenju. tek tolko ove sezone je Inter ekipa protiv koje je svirano najviše penala u Evropi.
kad berlusconi padne ona ce i milan dok je on na vlasti milan je cist :) politika je ku*va isto je i s interom morati neces jos dugo
Sad je red na milanske mafijaske klubove da plate cijenu namjestanja i organizovanog kriminala. AC Penal naravno i onaj drugi mali plavo crni klub.