Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc posle utakmice,svi igraci Barcelone su otisli u hotel osim Piqea.On je otisao kuci da promijeni ime sinu
slika ko zid, stvarno ste dokazali de je glavo, utakmica sa full hd kvalitetom prenosena, oni postavili 1 piksel kao dokaz
vidi se koliko smo mi poremecena nacija,prepucavamo se zbog nekih klubova koji nemaju nikakve veze sa nama niti nasim zivotima.spremni smo izgleda nabijati jedne druge zbog barcelone i milana.italijani i spanci su pobili na milione muslimana,nije n icudo sto nas skoro nisu potpuno istrijebili tokom rata.
Zustavite klip na 4 sekundi i vidi se kompletna ruka igrača i lopta u pozadini... pa vi sami zaključite....
Pogledajte i sami se uvjerite.... osim toga sto pišete gluposti... čak i zumirano se vidi da ga je lopta pogodila u vugla.... http://youtu.be/2k3wfgh7I4I
hahah loool ako je tako zašto onda ovaj gol nije poništen ? i prošle godine nisu sudili 2 penala barci u milanu...
U uzvratu ce UEFA banda dati posebne instrukcije sudijama, kao i obicno. Prevelik novcani gubitak bi bio izgubiti Barcu ovako rano. Tesko ce biti ovoj Milanovoj mladosti protiv barce, sudija i UEFA celnika. Morat ce ponovo nadigrati barcu i zabiti barem jedan gol. Evo ja prognoziram dva penala za barcu u uzvratu.
ugao snimanja je mrak a slika još bolja...hvala bogu imam oči pa me još služe i vijesti poput ove samo izazivaju smijeh u meni ali i razočarenje jer ovakvo smeće može samo BH portal objaviti... naravno na Barci je da u uzvratu pokaže svoju snagu a tada se nadam da će te biti objektivni u komentarima kao što ste i sada.... petarda rossonerrima ne gine na Nou Campu.
Logicno da je gol regularan,samo sto ocajni UEFALONCI ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je Milan veci klub i uvijek ce biti veci od male Barcelone!
toliko o igri rukom :) https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tWeMicvkYOc
"..Postavlja se pitanje: "Zašto bi se nogometaš držao za lice ako ga lopta nije pogodila...." Pa jednostavno da bi id.ioti kao autor ovog clanka povjerovali da nije igrao rukom.
to se postuje druze. Navijam za milan od malih nogu. Kao kod svakog tima, desi se poraz koji nije zasluzen al dese se porazi koji jesu zasluzeni jer jednostavno tim lose odigra ili protivnik jace odigra, uglavnom uvijek se prizna ono sto jeste ! nije bitno sa druge strane. za mene kao milanovog navijaca, cak ako je inter u pitanju, ako bi bolje odigralo to bi i priznao. Meni je u dure Barcelona al me nerviraju ovi pametnjakovici sto kao barsu znaju ...ma nema...pola ih je nesposobno u zivotu, ko pariziti su, nista ne rade pa svu energiju i zivce posvetili barsi u zadnjih par godina,visca visca i gluposti. Cast izuzetcima
Navijac sam Barce. Ali dugogodisnji, ne ova djeca. Milan odigrao predobro, Barca se nije vidjela. Zasluzeno. Ima jos 90 minuta pa meni kao navijacu Barce, nadati se da mozemo proci. A Milan ako prodje, zasluzeno ce biti. I sretno im do kraja.
ne klotzu vec pravilo vazi i van tvog sesnesterca...raspitaj se malo prije nego sto otvoris ta usta !!! Znaci profesionalci, menadzeri, eksperti fudbala, koji sjede u top fudbalskim emisisjama na najjacim kanalima, nemaju pojma o tome sta pricaju al ti znas jel ??? Igranje rukom nije namjerno sto se jasno vidi i gol je regularan pametnjakovicu. Pojedini od vas su uspjenili ..rukkaa ruuukaaaa,vidi se sa jupitera,ruukaa. To nema nikakvu vaznost u ovoj situaciji, da je TRORUKA, takva je ruka da se za nju ne svira i zato to oko ruke nije vrijedno rasprave. Sudija je to dobro vidio, ispravno je odlucio,BAS PO PRAVILIMA i stime su slozili svi eksperti. Sto se mene tice neka barca pobijedi drugi mec 3-0 al prvi gol MILANA JE CIST I OSTAJE CIST £!!!!!!
1. MRZIM MILAN 2. NIJE BILO IGRE RUKOM. DOKAZ (3.33 MIN.): http://www.myspace.com/video/vid/109207754
Navijam za Barcelonu, i nebitno je je li bila ruka ili ne... Cak i da je igrao rukom Barselona je sama kriva za poraz, igrali su mozda najgoru utakmicu u zadnje dvije godine... ali se nadam da ce aBd biti bolje na Camp Nou... P.S. Otkad to svi navijaju za Milan, ili su ovo sve navijaci reala koji se vise raduju porazu Barselone nego pobjedi Real Madrida??
a da se pogleda iz drugog ugla gdje se vidi kako je stvarno bilo?