Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nastavi tako momak.Imaš sve preduslove da budeš kao Džeko ako ne i bolji,,,visok,jak brz.
Gledao sam ga prije par godina na Koševu kada je za mladu reprezentaciju zabio hat-trick protiv Njemačke. Bio je sjajan, baš me podsjetio na Džeku. Dugo mu je trebalo da ispliva, ali vjerujem da ima još vremena i da će napredovati u karijeri.
Momak je mlad i neovisno bio Dzeko spreman ili ne, treba ga zvati
papeee deeeeebiiiiluuuuuuuuuuuu pape debiluuuuuuuuu
Ljudi, hajdemo biti ozbiljni pa, bez obzira na Susica, pogledati cinjenicama u oci: MILAN ĐURIC - http://it.wikipedia.org/wiki/Milan_%C4%90uri%C4%87 Od 2007 do 2014: 186 utakmica, 27 golova sto ce reci jedan gol svake sedme utakmice. Komentari?
http://www.youtube.com/watch?v=RCXFekotduM - - - Moj komentar: Momka treba pozvati vec sad, bez obzira hoce li zaigrati ili ne.
Nije mi jasno zasto "dislajk" kad sam spomenuo cinjenice. U reprezentaciji se ne moze igrati na lijepe oci ili na simpatije rodbine i prijatelja. CV (curiculum vitae) je ono sto najbolje govori o nekome.
Pozvat ce ga Susic dok mu Balja presnimi utakmicu ostali kablovi kod Piplice a ima samo jedan video rekorder Borce uzeo gledao zvezde granda sa rajom pa mahmuran danas
Pohovani teleci mozgic-Nemamo sad vremena za uigravanje novih napadaca,moj Tin moze pokrivati sve pozicije,od zadnjeg veznog do spica!
selektor izraela pozvao 25 igraca...od toga 5 napadaca....pape pozvao 21 ako racunamo i dzeku koji je povrijedjen....znaci da nema napadaca na spisku ako se dzeko ne oporavi....taktika zuti mrav...do sada nevidjena...
ako nece pape djurica hoce garant srbija....mnoge talente je do sada otjerao u druge reprezentacije
ako mu ne godi djuric neka zove onog puzigacu...
SNJEŽANA I 7 PATULJAKA FORZA JUVE
evo naseg treceg napadaca,mlad..iz lige 5...treba li jos koja referenca?
Đurić je tek sad skrenuo pažnju na sebe i mislim da će Pape razmisliti o njemu. Ne znam koji bi ga selektor ranije zvao obzirom je igrao u nižim ligama...ovo mu je prvu gol u Seriji A. Dosta ste neralni i neobjektivni u ovim kritikama na račun Sušića.
Napisao sam gore da sam ga gledao. Ali izgubio se nakon te utakmice - igrao za Trapani, Cremonese isl. klubove na posudbi. Objektivno da iz tih klubova ne bi bio pozvan ni u slabije reprezentcije od naše.
ma kakav on krao hurme u ratu