Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganija, poprilična.
Zelim vam svima da budete hladni kao Benny Blanco hahahahahahaah, znaci to se uvijek radilo u fudbalu otkad je svijeta i vijeka. Samo moras naci nacin da ne fauliras. To sto je Romero gotov ubio 2x Odegarda, Tomiyasua i Ben Davis Saku 2x, nikome nista.
Zaboravio si dodat bukvalno. To što još netko to radi ne znaci da je ok i mislim da se VAR treba žestoko obracunat s ovim i slicnim situacihama ili kazna nakon utakmice kao sto su bili poceli za simuliranje ali brzo prestali.
2008 Čelzi - Barselona.To je ona utakmica kad je Ronaldinjo dao Čehu gol iz mjesta. Odlučujući gol postigao Teri iz kornera i odveo Čelzi u finale (izgubili od ManU). Kamera iza gola uhvatila kako Karvaljo drži Valdeza i pušta ga kad je Teri već uputio udarac. Naravno da to nisu VIDJELI simpatizeri Reala,Čelzija... Nije mi žao Barselone bilo koliko Rinaldinja.
Dzaba sve zato i jesu vječiti LUZERI Man City bod i Utakmica manje osvaja easy 😎 👌
I babo ti je navijao za City :)
klosarski klub, city osvaja
Pogano da it zgadi nogomet
Sudija kupljen
Dzaba sve opet mi donio samo bod u fantaziju
Zato nam je prekuco proslo kolo :)
Mesto sto je prije bilo normalno u sportu
spor pogotovo Fudbal postaje polako al sigurno igra pickica. Ne smijes nista uraditi-
Arsenal jedan od naj prljavijih timova pl
City ovo lagano privodi kraju,mogu ovi golmanima i gace skidati.
Ne volume in citeh al mad vidim ovo nek I'm citeh skine gace i zacera do balcaka
Idiot!
legenda