Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jezicka greska. klub iz Cardiffa doveo a ne klub doveo iz Cardifa. zar ne?
cudno da BIH nema :) savez napolje!!
mora neko i promasiti
teba uvesti pravilo da obje ispadnu ako nakon 120 min zavrsi 0:0
Gledam ove grupe i ne vidim s kim bi se Bosna ovdje mogla nositi, mozda bolje da nismo prošli. Navijati ćemo za grupu B i da komšije prodju a sigurno hoće jer igraju srcem!!!
Prosla losija reprezentacija koja sinoc nije pokazalo bukvalno nista.Vels cijelu utakmicu bio mnogo bolja ekipa i steta da nisu prosli
Vico! Miske! U kojoj smo mi grupi? // Mamicu vam ....m!
U cijelom tekstu ne piše protiv koga je igrala Poljska. Piše da je utakmica u Cardifu, ali nema nigdje informacije protiv koga je igrala Poljska. Ako neko kaže slučajno da to treba sami da zaključimo na osnovu mjesta odigravanja, taj je jedini manje stručan od autora teksta.
Strucnjak, trebalo je uciti geografiju, kad je bilo vrijeme.
Mnogi kazu da bi Susiceva generacija glat prosla kroz baraz na Euro. Susiceva generacija ne bi ni igrala baraz nego vodila tjesnu bitku sa Portugalom za prvo mjesto kroz kvalifikacije...
Velika smo mi sportska nacija... jednom smo otišli na SP preko nikad lakše grupe i to je sve. Razlog za to nije samo fudbalski savez, već i ono što je Lulić. Nedostatak profesionalizma.
Gdje je slavni Susic zavrsio poslije Bosne? Kakva je njegova karijera zna li ko?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)