Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompletniji igrac od lessija.
masina, lik u 120toj min moze trcati kao da je tek pocela tekma...
DvekFT hwsokojbjbxb
Good outstanding wiritng! Simply put i unquestionably relished studying this, you should be an incredible contributor.I’ll you need to take a note of your site document and may subsequently give back down the road. I have to promote you to ultimately maintain your better chooses, contain a nice morning!
DIoeuB qggkvyrawgzp
Ben bunu yaptrmak isyrtm ztn dovme pek buyuk birsey degl . Ancak bu olayı pek anlamadm bldgmz dovme maknesne murekkep yerne tuzlu su koyup dovmenn ustnden mi gecıcez? Acil cvp verrseniz sevnrm. Smdiden tesekkurler..
Porediti Ronalda sa Boltom na 100 m je smijesno.On trci kao prosjecan atleticar sto je pokazao i test koji su vrsili nad njim. http://www.youtube.com/watch?v=hZqEj-Qyg6U&feature=player_embedded#!
Sta ce kad ostari i izgubi brzinu.Hajmo bit realni i reci da ce imat brzinu do 30-32 i sta ce onda kad se samo oslanja na brzinu a ne na pamet.Naprimjer Messi sa 36-37 godina ce moc igrat kao vezni igrac i dodavat u stilu Xavia. I btw probudite me kad Penaldo osvoji 4 zlatne lopte zaredom :)
Svaki njegov gol je remek delo Mesuta Ozila
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
ko zna zna ko ne zna nek gleda od nas koji znamo http://bet-tips.cogia.net/
Da se radi o Messiju kojim slučajem, pisalo bi: PRETRČAO CIJELI TEREN, PREDRIBLAO PETORICU ZAJEDNO S GOLMANOM, I GUZICOM LOPTU UBICIO U MREŽU. Ovako Kristina trčala, trčala, i tračala... pa majku mu nije Zlatna liga na 100 metara.
samo da jos zna zavrsiti kontru,al ima od koga da uci :) http://www.youtube.com/watch?v=4xLv5InNqgc
Ma svaka mu čast zaista mašina je!Ali na ovom video snimku mi se najviše svidjaju ovacije navijača Ronaaldoooo Ronaaaaaldooooo...ori se stadionn!!
Ovoj kontri ima 2 mjeseca ..
Ako je ovo istinito onda bi Ronaldo istrcao atletsku stazu na duzini od 100 metara za 6-7 secundi
vako kod nas lopovi na Sedreniku u gomus trce, kad ih zaganja gazda!