Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahaahahahhaahhhahahahahahaha :D
Hahahahahahahhaahahhaahahhaha
Hihihihihhohohohoohohohohho
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zlatni hotel,milioni,manekenke,dresovi,pojačanja,Čelzi,Kardif,promocije,fan klub,Vinsent Tan,svašta,a ništa .Kare ko kare !
Jest je procijenio, ko Zeljko Majstorovic vremensku prognozu.
To je to pojacanje iz Chelsea . . to je taj mladi talenat . . . Kontam, mozda su golovi manji u Engleskoj, pa se decko zahebo. Ja pojacanja i govana.
Ode delac u helac.... ruke mu se pozlatile
ono danas je za rubriku vjerovali ili ne
Jel to onaj golman iz CHELSEA???
nije to greska nego je to neiskustvo...(tipicno za igrace sarajeva)
Ovo je najbolja procjena da će lopta završiti u GOLautu...e moji Pitari... C c c...
NEMA VEZE,HORDE ZLA SARAJEVO 1987.
Kad na gol stane Delač, ode sve u helač!!
Niko o Celiku ni slova.. e jebem vam mrznju.. tradicija je cudo.. cimburijada i 13 godisnjica agresije celika nad sarajevom :)
To je taj golman
Sta je manijaci drago vam, a sta je sa vasim Zeljom sa amaterskim Radnikom igrati bez golova. Celik je makar jak, a vi Radniku ne moze te dati gol. Hahaha
da sad Celik jak, pa gdje je to Evropsko Sarajevo koje ce igrati ligu prvaka ofo ono ... ne seri bezpotrebno
Polahko jara tek je pocelo, jos je sve otvoreno, pogledaj tabelu.
Skinut najboljeg golmana lige zbog nekog fol golmana Chelsea koji nije nigdje mogao branit,mogu samo mutna menadžerska posla Ibrakovica.Al vrijeme će pokazat svoje najveće zlo ovog kluba je "gospodin" Ibrakovic i njegovi osobni interesi
Seljovci *** li vam djecu mrtvu usta drugoligašku
Budi covjek, muski podnesi poraz. Nemoj odmah da psujes. Kako si to vaspitan, c c c . . . Da cika tan lizalo . . .ahahahahahaahahahahaha
Delač i jajalo izdominirali,prvi ima procjenu...al ono bašš..dok je ovaj drugi brz,pokretljiv,prodoran,nezaustavljiv itd.