Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto posto najbolja akcija reala, a najbolji potez prince .
BO BO BOATENG!
@SA: Jesil ga bacio :D
sve bi dobro osim ova dva poteza ramenom (ronaldo i baloteli), i to mi neki potezi stvarno nisu ni blizu ovih ostalih samo dzaba kvare video pa bolje da su stavili onaj go dzeke kad prodje s lijeve strane:
Al ga real zabi,definitivno najbolja akcija ove godine...samo da mogu cesce onako...zavrnuti nekima usi...
KOJA B.U.D.A.L.E.T.I.N.A
mangupski go Boatenga protiv Barce, i Valbuenin isto tako, covjek sve sam uradi i pogodi tako lijepo za prolaz na kraju utakmice,
naljepsi potez je od boatenga,a možda čak i gol.Ovaj realov nigdje veze.
@SA Potpuno si u pravu D:
Nije bitno cije je gol najljepsi,ili ciji potez....Bitna je cinjenica da je fudbal nesto najbolje sto postoji i fakat sam uzivao u ovoj kompilaciji! @SA Nadji sebi neki drugi nic,ja ovaj koristim godinama!
Jes da nije iz ovogodisnjeg izdanja al morao sam podijeliti ovo :D
Kako citam rijec je o najboljem golu a ne akciji meni fali jedan medju ovim jeste da nije najbolji od ovih navedenih al vrijedno je pogledati ;) http://www.youtube.com/watch?v=5vlVJXIcxAI
Valbuena najjaci.
boatenggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boatengov protiv Barce je najljepsi
prvi go za k.u.r.a.c