Pohvalio se na Facebooku
17
Pogledajte Messijevu trofejnu vitrinu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldu je dovoljan akvarijum za ribice da stavi svoje trofeje
Messi ima 14 trofeja,a Salihamidzic 18 ;)
Messi, ti si kralj !!
daj da otkupimo zlato
Pojma ti nemas o fudbalu,naravno da je poklon,po cemu je to zasluzio da dobije zlatnu loptu,sta je to osvojio?A sta CR nije s Realom,i Portugalom ,Argentine nema ni na mapi ,ovo veceras je odgovor tufnastom zajedno s uefom i MP
Ronaldo bi jedino pobijedio Messija kad bi se dodjelila nagrada za "najboljeg izvđaća slobodnjaka", i to samo ako je udaljenost do gola 30metara i vise.
Kakav Beg !
..posteno..covjek radi svoj posao i ono sto voli..i radi ga kao niko drugi..svaka cast..
kako to ,na poklon a najbolji si, kako to ,da ti neko nesto hoce pokloniti a svi znaju da si najbolji ,eto kao sad ovo ti poklanjamao zato sto si najbolji,ako si najbolji nema potrebe da ti poklanja neko nesto, nego fino uzmes zasluzenu nagradu i ides kuci. to isto je messi fino uzeo i otisao kuci,da je postojao neko drugi bolji sigurno bi dobio nagradu i otisao kuci .a posto se radi o mesiju to je poklon.
moze on
dobro je da nisam prvi koji je primjetio ovo atributiranje tipa omaleni i tome slicno... da li su tu u pitanju kompleksi osoba koje uzimaju za pravo da tako govore ili nešto drugo... đžeko kloc, ronaldo ružno pače, leo hrčak, ibra vaki-naki, rooney ružan, baloteli balo... sve je ovo ok ali u kafani... btw.... King Kong je mali miš za Messija
Pola trofeja osvojio a pola dobio na poklon...tako da ste trebali staviti naslov... "Uefini pokloni Messiu" !!
Ovo je Uefina trofejna vitrina.
LEO GIGANT
@za ove gore Pa.pci nepi.smeni, ovde niko nikog ne omalovazava i nevrijdja, vec samo opisuje doticnu osobu (u ovom slucaju Mesija), gdje se pod pridjevom 'omaleni', misli na njegov rast koji je kao sto kaze momak iznad 1.69 cm.
kume jesi li fkt toliko gloop ili samo treniras?
imal đe ronalda u vitrini...