Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"OVO JE HEROJ SRBIJE: Stefan Mitrović spustio albansku zastavu na zemlju". zar ih nije sramota objaviti ovakav naslov po srpskim medijima hahahahahahahaha
srpske Bajke , oni su poznati po tome heheh
Sinoć pred tekmu baš čitam komentare od ovog idola nacije smrdonje grada na drini kad poče pisati lik aaa karaćemo albance u beogradu aaa to je neopisiv osjećaj ovo ono ? Šta bi lafe popušiše smrdonje od žirafe i to dugu devetku.
Ne treba ni komentarisati njegove nebuloze.. on liječi komplekse javljajući se na naše portale, jadnik. Ne odgovarati mu.. ignore him .. to je pencilin za nacionaliste
Trilogija Caranje: Caranje part I - Belgrade. Caranje, part II - UEFA, Caranje, part III - Tirana.
opet na meniu : naciofašizam.ba
JA DEBILSKOG NARODA KOJI PAPCI
Ovo su sve najobičniji Tiranini! :)
ovako se bori za nacionalni tim,svaka vam čast momci ;)
Ovim putem zelim da cestitam albanskim igracima na pokazanoj hrabrosti sinoc. Da su Srbi pitchke, to sam odavno znao. Potpuno sam promjenio misljenje o Albancima nakon ovoga. Kako je lijepo bilo vidjeti albansku zastavu pred 30000 gledalaca. Samo, trebao je drzati tu igracku do kraja utakmice iznad centra pa je na kraju spustiti jer bi Albanija sigurno dobila smusenu srpsku repku.
pobjeda bez borbe najsladza! jos kad dodas malo muljanja a nisi kriv hehehe svidza mi se ova stvarrrrr ovaaa stvarrrrrrrrrr.... :)
...slika mentaliteta...fala na iskrenosti.
cisti provokativni komentar koje ja jedino koristim kad su srbi (vanzemaljci) u pitanju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...nije nikakvo čudo što su slovenci oduvijek sve južno od sutle zvali "bosanci"...
Kako Albanci najbolje hebu Smrdonje, svaka čast
Kakva The gowna su ovi šiptari usmrđeli šta je ovo, znači cijeli Kosovski scenario je bio ovakav ovi popale ovi ulete i odluči se u korist jebača magaraca
...rušnje sfrj je krenulo od "pobune zbog graha u studentskoj menzi" 81-e...
evo javlja nam se Crnogorac direktno iz srpskog dupeta! Po kojem scenariju ste vi bili srpske sluge stotinama godina? Da ste imali muda davno bi se otcijepili. Poklopi se i suti, srpski robe!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je to normalan narod pustili bi sudiji da iznese zastavu i nastavi se utakmica a ne oni moraju napravit sranje, a da ne govorim od samog pocetka ubi siptara i takve slicne prvokacije. Smrad od naroda...
Čak i šiptari imaju televiziju u pravom HD kvalitetu.
srpska gamad je protjerala muslimane iz srebrenice, zato mi muslimani sada trebamo pjevati i pisati: nož-žica-srebrenica-srbima i podsjećati ih na: GAS-KOLAC-JASENOVAC!!!
Ne provaljuj se ba...
Zapamti ovo druže MI NISMO ONI . !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Realno sve mi je ovo postalo mucno za gledati...toliko sve graficki podsjeca na '91-'92.