Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesam i ja skakao ko lud,,joj dzeko mi oduze pola zivota
FRANCUZI SU BIJEDNICI
Na zalost prijatelju, vecina divljaka se nalazi i na ovoj stranici. Dovoljno je da se vidi broj glasova ispod tvog komentara.
nema nista bosnjaci od vaseg veselja
odakle li su ovi?*??? na 0 stepeni stajati ispred bbi...sarajlijama nezamislivo haha
joj bagre majko draga pa smijem se zaklet da pola oviih nazovi navijaca nije pratilo reprezentaciju dok nije poceo igrat Dzeko i par igraca!! Ustvari za pojedine je REPREZENTACIJA Dzeko! cak znam sa jedne slike ( Necu govorit koja je) momke koje nogomet uospte ne zanima, utakmice nisu pogledali u zivotu i ne znaju 22igraca iz repke..
Sarajevo-x nije besplatan portal, njima placam tako sto gledam i klikam na reklame koje prikazuju uz sadrzaj. Korisno njima, korisno meni. I ne se*i vise nego se educiraj.
I meni suze krenule. Koliko nam malo treba da se ujedinimo, da zagrlis onog pored tebe ne pitajuci ga kako se zove, da li se moli i gdje. Koliko malo.
Suze su mi same posle, Bosna je toliko zeljna ovakve radosti.
Gledaj joj cigare u ruci
seher seljacine
ja sam ono ocekivao od spahica.. pa on je zbog toga otjeran iz Monpeljea... imao je više crvenih nego sijela ekipa
ima li gdje da se skine utakmica
E neka si ga Dzeko ub.o, da hoces kakvo mace ub.ost kam puste srece. Al doce i tvojih 5 minuta ha ya
U baražu za SP 2010 godine Thierry Henry u 103 minuti rukom vraća loptu u teren i asistira za pogodak koji Francusku vodi na SP.Naravno sudija to nije vidio. U kvalifikacijama za EURO 2012 godine u 78 minuti sudija svira penal iz kojeg postižu pogodak i naravno opet idu na EURO 2012 samo ovaj put direktno. P.S. Neke stvari se ne mogu kupiti novce, a za sve ostalo tu je Michel Platini.
@V ajde ba suti... gdje ste bili za svjetsko... ni u barazu sigurno niste bili... btw ako si hrvat MARS U HRVATSKU... iako ce i tamo kenjat po tebi... ovi ostali sto govore za divljake, napravite polo ili golf ekipu i ne kenjajte. sve lafo gospoda a komentarise na besplatnom portalu...
nisam znao da muslimani smiju piti alkohol, al ok i vi ste ljudi