Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Asmir igrač, ali igrao nam se nekad sa živcima, samo tako.....Sve najbolje majstore. FKS!
mrsavko je cudo 😁
Ovo je isto kao ja kad pokupim 3 broja subotom a nista ne REALIZUJEM , isto tako ni Suljic, gdje su golovi?? nije nista zabio ,ali dobro dribla sto jest ,jest .
jebega sto je sa koseva..e pa klix sto ga niste trpali telecoj glavi sad ce Mesa pozvati svog RIJADA BAJICA PRVOG STRIJELCA LIGE momak je dao golove i glavom,skaricama pa slobodnjak a ovaj pignejac moze to sanjati
Askara je vazda igracina bio,imao je taj potez vise,al nadam se da ce i to popravit. Dobar trener i nabit koju kilicu i imat ce poziv za repku 100% pa cak bi mu bilo dobro da promjeni poziciju na beka,bio bi sila.
Dva puta izgubio loptu i jednom promasio cistu situaciju....
Šejtan naš lijepi i pošteni ;-) ... FCS Hz A5 Gang
Sta je sa Handzic Ufa Rusija standardan,postize golove u jacoj ligi bre Evrope igra a nasi novinari javnost momka ignor???
kakva glupost.. 2x prodao loptu svojim driblinzima, a jedino mu valja onaj potez kad je pucao po golu.
najveci cirkus od igraca sto smo proizveli
svaka cast,momak dobro igra,samo jos koju kilu da nabaci,zasluzio je poziv pa bar za ove prijateljske ... TM87
Šejtanska posla. :D
sto kaze marjan asmire sejtane malii ahaha
Kao sto se šejtan(kako mu je nadimak)igra sa insanima :D.