Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vrijeme da ides idiote trenerkaaa
joj ako i sad ne ode saaaaaam... ojjjj boze pa od legende do najmrzeg covjeka ce postat :/ naaaaaaaapolje teeeeeletino
Otjerajmo ovu bezobraznu ublehu: safetsusic.blogspot.com
trpaju čifuti ko u nerotkinju:@
ma ko jos hoce da gleda golove ponovo
https://www.facebook.com/pages/Safete-Odlazi/752072144829306
Komsije nam rasturise Italiju. Igraju kao Barcelona. Da nije Bufona ko zna sta bi bilo. Ciro za index prije mjesec dana (o igri Hrvatske reprezentacije). "Nikada nema pravog napretka bez prave kritike. Svi mi koji smo tada kritizirali igru reprezentacije nismo to radili bez povoda, njega je tada itekako bilo." Nisam Ciru cuo da je rijec rekao o nasem "strucnjaku".
Konačno smo zaigrali kao Španija
Poslije ovog crvenog gotovo je. Izrael nam je otkrio sve nase slabosti. Tek sad ce da pocne cirkus: sjednice saveza i u februaru 2015 saznajemo da Susic ostaje selektor.
Safet Pušić
susicu napolje.pederu netreba nam ni stilic ni zukanovic...ma niko tebi netreba konju jedan
Nije Pape kriv. Ne pravi se marmelada od govana.
Pa ko je napravio jesmoli ja i ti
GOLCINAAAAAA
Još malo i Pape je historija...
Nije Pape kriv. Ne pravi se marmelada od govana.
Nedostaje Džeko - činjenica.
Sad kad Tino udje ubice sve nogama u usta ha ha ha jebo mu on familiju
A i promašaj lulića hahah http://youtu.be/xlw7iaWdsyY
Ja mu ne bio dao ni u Avion da ide sa igrača nazad ,gdje ste sad BHFanaticos-i sad kad možete na vrijeme promijeniti sve u savezu i trenera
Rekao sam vam ja,nije trebalo igrati utakmicu jer time se legalizuje drzava Izrael. Ovama pricate da bi podrzali Palestince pa onda odete igrati sa Izraelom,Satanskom drzavom i jos im dajete legalitet. Koja farsa da Izrael jos igra u europskoj ligi.
losa igra stvarnoo..vezni red je katastrofa..tu smo izgubili bitku i gubimo 2:0.... a kunem se bogom... da cemo mi u zenici da ih razvalimo .al tad nece igrati bodovi ulogu