Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top 10 Best Free Kick Takers in the World 2016. Ovdje nema ovog Paje ali je zato PJANIĆ na drugom mjestu.
dugo su nam pjanićevi golovi trajali 1 dan... cccc nevjerovatno kako više volimo tuđe nego svoje...
šta je muslosi, mrzite ruse jer su razbili vaše džihadiste???
@milanche Ako neko treba da mrzi Ruse onda ste to vi, na tacni vas isporucili da vas bombarduju ni repom nisu mrdnuli, e sad je li bila lova u pitanju ili prpa od Amera pitanje je sad.
@Dr.mr. па и турци су вас оставили на цедилу, као и арапи, искористили вас ко куртон и бацили на ђубре...а ви ни речи да пустите....ми русе увек подсећамо на 90те, али такође смо свесни да је русија тада била у блату, и није могла ни себи да помогне, а камоли било коме другом...само да те потсетим - руски цар Николај Други Романов је зарад помоћи Србији изгубио и царство и живот....не брини ти, вратиће то руси нама, само то вама неће одговарати...
Jaki Francuzi drama....
moze lopte postavljati Pjanicu hahhaha jedan je Mire
payet izmislio igru za Pjanica jedino u slobodnjacima losiji, ali malo slabiji
Gol veceri definitivno
@BosmalBoyy2 Hahahah sto mu tepa. :D
@BosmalBoyy2 Mislim da je jasno. :D
Tokom 2006. godine u Italiji je utvrđena sprega između menadžera klubova i sudija. Juventusu je oduzeta titula i izbačen je u Seriu B. Ovo su između ostalih bili dokazi protiv uprave Juventusa: - direktno komuniciranje sa sudijama - kontrolisanje selekcije sudija - vršenje pritiska na javnost o selekciji sudija - pritisak na sudije na terenu. Na ovom se lista ne zaustavlja, ali su navedene dodirne tačke s aferom Punac za koju postoje jasni i nedvojbeni dokazi o kriminalnoj sprezi.
ma meni nesta ljepši Pjanketov 😆
Sta nesto Pjanicev 100% ljepsi remek djelo fudbla
hahahahahhah dje ste sttucnjaci