Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od ljepših golova koje sam gledo
BRAT !
Ma ja sad je Haris zvjerka, do prije 50min ste pljuvali po covjeku! Sto ne pljujete po Ibisevicu??? To je krampa obicna.
a ono kad nas je odveo na Svjetsko to ništa? i onaj go protiv Velsa i to ništa? Aj ne seri
Ma kakav gol protiv Velsa, gol koji ti nije vise ni trebao, gol koji je dao sa 30cm, nakon sto je promasio loptu. I gol koji nas je odveo na svjetsko je bila klasicna tanjir lopta, nemoguce promasiti cak i za njega. Pa taj covjek je imao jednu polusezonu u zivotu kako treba. Pa koliko se izmasio protiv Portugala??? Sta je veceras promasio pa primismo dva gola nakon toga??? Nemoj biti smijesan lik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HARIS ZVJERKA !
Jesu nas stisnuli
zavrnuo je ko babo komodu
A KLOSARI GA PLJUJU MALOPRIJE NA OBJAVI SASTAVA:::::BAKSUZI
To su papci obicni, koji veze nemaju o fudbalu.
evo ko nema link izvolite pozdrav svima http://www.shstream.co/live11.php