Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina za Vedrana!
Horde zla? Cudi me zasto bas to ime?
ISTINA ZA VEDRANA !!!
Ima li iko da upita zašto se spominje sud u Splitu a prekšaj se desio u Širokom u BiH?
dosli ste preko planina sporednim putevima nenajavljeni, je l se tako dolazi u goste nekom,
Čitam komentare i nije ni cudo šta se desava danas, djeca ubijaju i nije ni cudo kad ovako pisete. Ne postoji ništa na svijetu kao razlog da se ugasi jedan mladi život.
Naziv sarajevskih navijackih skupina je dno dna i sramota za ovaj grad!
Ima li dokumentarni film o Jozi Leutaru koji je bio zamjenik ministra unutarnjih poslova u Vladi Federacije BiH, Leutar je umro od posljedica ranjavanja nakon što je na njega izvršen politički atentat u ožujku 1999. Ovo je huligan koji je dosao praviti nered u drugom gradu sa hordama zla i ima dokumentarni film,mslm nije uredu,pokoj im dusi obojici
Pravite se ludi a to ce vam se obiti o glavu. Ubili ste nevino dijete i skrivate ubicu.
Toliko laži u jednom dokumentarcu pa to je strašno. Mladen Juric je ubio Vedrana Puljica i u cemu je problem ? Zasto mu se ne sudi? Pa Vedranov brat i majka znaju istinu i znaju tko im je ubio brata i sina,ali mislim da pravdu nikada nece docekati jer to nije u interesu sudu,a ni policiji. Oliver Knezovic je izabran kao zrtveno janje,ali su ocito pogresnog covjeka izabrali koji ne da na sebe.
Sto ne prijavis nadleznim svoja saznanja
Prijavio je taj decko i predao snimak takodjer na kojem se vidi trenutak kada Vedran pada i policajac Juric drzi pistolj u ruci uperen prema Vedranu i toj cijeloj ekipi koja je oko njega… zanimljivo je da taj snimak dan danas nigddje nije objavljen
Za ubistvo nema opravdanja ali nema opravdanja ni za huliganska ponasanja. Dodjete vi iz Sarajeva u manje gradove i glumite mud*. Razbijate stakla, opijate se, drogirani idete na gostovanja itd i ponasate se kao da ste neki klinac. Dosli ste u SB, pokusali belaj pravit i belaj se desio ali vama, nazalost. Radite nesto korisnije u zivotu🤷🏻‍♂️
@druze, dosli su sa namjerom da prave nerede to sto su izvukli deblji kraj je njihov problem. Sto bi Amerikanci rekli “Fu*k around and find out”
Istina se ne dobija u dokumentarcu gdje je prikazana samo jedna strana priče
Obije strane price su u dokumentarcu, pogledaj pa onda pricaj.
Čitam i primjećujem koliko je dežurnih piskarala na ovim komentarima, to su tzv. Plaćeni botovi. Pa zar vas nije sramota opravdavati ubistvo jednog mladića, takav narativ dovodi do ovakvih nesreća koje se ovih dana dešavaju u Srbiji. Ono što je zapanjujuće da nadležni sudski organi i toliko godina ostaju nijemi na likvidacije koje provode kriminalne bande pod pokroviteljstvom onih koji trebaju da provode zakon.
ISTINA ZA VEDRANA !
Jedan zivot ode... mrznja ostaje ... tuga i bol ... nikad vam Vedrana oprostiti necemo. To nije pucanj na njeg vec na sve ono sto je Vedran u tom momentu predstavljao. Nema pravde do Bozije!
Gledajte to iz vise perspektive. I nerede i poslije istragu i proces. To je jednostavno sukob civilizacija. Živimo sa jednim polumafijaškim nazovi narodom i iako brojniji i jači trpimo štetu jer smo to eto pustili. Merhametli mi nešo?
Težak tajming.Kvarite mali raj Adžiji Doglavniku.
Elma Kazagić i dokumentarni program FTV u zadnje vrijeme vrh. Otriježnjuje žena naciju.
stvar je u tome sto bosnjaci kao zastitnici bosne i hercegovine ne smiju radit ono sto rade druge dvije strane jer bi se prikazalo da ne mozemo zivjet zajedno i sto bi na kraju dovelo do raspada BiH, da nije sta jest davno bi platio glavom skripar u Sarajevu.