Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao jedan od onih koji obožava bakljade mogu reći da je ovo bilo nepotrebno....
Pa bas i nisi taj jedan sto ih obozava.. Cuj nepotrebno..
Ovi hipsteri sto pale minuse, mozete ga cuclat ganola.. Fanovi hahaha :D A ti burazeru nemas veze s ultra svijetom.. Da imas, znao bi da bas na prijateljskim utakmicama i moze da se opusti i priredi neka manifestacija, bakljada, koero..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Evo zovite me fudbalskim laikom, neznalicom, sta god, ali moze li mi neko od ovih "strucnjaka" objasnit koja je poenta bacanja tih baklji na utakmicama?? Mislim, pored toga sto se publika nadoji kancerogenim hemikalijama koje se oslobode prilikom sagorijevanja, zanima me jel ima neka skrivena poenta malo zdravije prirode?
Ovim "paliocima baklji" i "bacačima topovskih udara" se na fačurinama vidi da je to sve go navijač FCS i primitivni SDA glasač ... ! ! !
Ovo nasi digli zimnu zavjesnu da nam se mreza ne vidi.
Volim svaki vid sporta u Bosni i Hercegovini, jednostavno ne osjetim ono "naše-vaše".. U tim momentima smo svi BiH..
p*cka vam materina eto vas ko cetnici u italiji. hocete da nas kazne zestoko samo radi vas papaka koji ne znate sta cete sa socijalom pa kupujete baklje i topovske udare
@vatikan2 al su opet ustase najgore. oni svako malo zbog svog fasizma igraju bez publike i placaju penale
@vatikan2 al su opet ustase najgore. oni svako malo zbog svog fasizma igraju bez publike i placaju penale
Kolašinac da se registruje kao INSTITUCIJA!!!
Moze li neko tome stati u kraj.....
bravo zmajevi a navijacima ovo nije trebalo i kako to da u ovako nesigurnim vremanima se mogu nesmetano unjeti baklje i topovski udari sta rade zastitari pa po ovome mozes tenk na tribinama parkirat
Biće lijepa i kazna :D
Moze li neko tome stati u kraj.....
Šiptari mislili teroristički napad
Jesu smorili sa bakljama, isto djecurlija ... misle to je ono KUL bA!
Ovu sramotu bolje ne prikazujte. Nesto sto je civilizovanom svijetu davno prevazidjeno.
Ima se, može se...
Sad ce vam klixovci odrzat cas bontona. :D