Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadnoooooo
Piksi protiv Španije 2X i Jozić protiv Kolumbije.STOP. Bolji od polovine prikazanih.STOP. Onaj ko je radio odabir golova - Karina. STOP.
6:29 maxi rodrigez za mene najjjaciii, bas najjaci 7:26 manuel negrete za mene najludji ( kapa do poda ) i ima jos super golova, uglavnom mogao bi ovo gledat cijeli dan :))
ma nak dobri su joe cole najljepsi
7:45 Bergkamp... nevjerovatno kako je primio loptu i izborio poziciju za sut....
Maradona povuko gol crtu. hehe, al fakat su njegovi golovi majstorije, nekako se osjeti da ih je davao izrazitom lakocom i sa puno emocija. Adi- i meni je od Joe Cole-a najljepsi ,i od Frings-a ona bomba je sila ,covjek je dugo pratio loptu dok nije dosla na idealnu poziciju . mislim da je otvarajuci gol SP 2006. Lahm-a zasluzio da bude medju 50. ljepsi je od nekih ovdje.
Stojkovic protiv spanije! Al ga nema ovdje!
Joe Cole 5:05 najbolji po meni.
De ima i boljih -.-