U saobraćajnoj nesreći
2
Poginuo češki nogometaš Vaclav Drobny
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti sto si pisao ovaj text. zapitaj se jel stvarno mislis da zasluzujes par ekoje zaradjujes???? pa prvo kod spindlerova mlina nepostoji nikakav autoput. a za drugo NIJE UMRO U AUTU NEGO JE BIO U BOBU NA SKISTAZI. UMRO JE NA SKISTAZI, IZGUBIO KONTROLU I UDARIO U DRVO. glupane jedan pises budalastine....
zalosnoo
E sad, kome vjerovati? Meni je vjerovatnija verzija sa plasticnim sankama i drvetom, to mi vise lici na cehe. Ljeti pogibaju na plasticnim dusecima na Jadranu, a zimi evo i na sankama. Trebala bi ceska vlada zabraniti godisnje odmore. Bez obzira, zao mi je momka, mlad je bio, neka pociva u miru.
Bil jesem na zvizdeku bobnom a kad jesem sletel do strmu sam se zabil u Drvny stupek.Novinarny jest glupek njegovo greska chybna nije opravena.hohohohohohohooooooooooo
odakle drvo kraj auto puta??? svaki autoput je ogradjen bankinama pa i zastitnim ogradama u sirem pojasu.jedino ako ovaj autoput ide kroz neciji vocnjak
oprostite vjerni citaoci, pogrijesio sam u pisanju clanka, konj sam koji koristi lose srbske izvore i nisam u stanju da kontrolisem clanke. za drugo covjek se vjerovatno napio i poguniu na skijaskoj stazi gdje je nad bobom izgubio kontrolu i zabio se u drvo. bizarna smrt, nek mu je laka crna zemlja...
Ipak je imao saobracajni udes: Former Czech Republic and Strasbourg defender Vaclav Drobny died in a car accident early Friday at the age of 32, Czech media said.
He killed himself on a plastic bobsleigh during night on December 28, 2012 on ski slope in Spindelruv Mlyn in Krkonose Mountains, Czech Republic.
gluposti pisete - nije poginuo u saobracajnoj nesreci - lik se napio i otisao na sankanje niz ostru padinu i skrsio se u bor bizarna smrt.
izvini sto cu te nazvat kretenom jer me ustvari iritira ovaj textopisac ovog clanka ali za sve koji neznaju češki kopirao sam iz engleske wikipedije, koju vecina razumije: Personal life He died when bobsleighing at the ski resort Špindlerův Mlýn.[5] NIJE UMRO U AUTU!!!!!!!!!!!!
Nije prilagodio brzinu. Sad ne treba vise da zuri.
Vaclav Drobny, 32-godišnji češki nogometaš, poginuo je u jutarnjim satima petka, u saobraćajnoj nesreći. Drobny je, po navodima čeških medija, izgubio kontrolu nad automobilom. Tragedija se dogodila na autocesti, u blizini češkog grada Šplinderuvog Mlyna, a Drobny je nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom sletio s ceste i udario u stablo.
RIP