Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevi
Najbolji napadac ikad koji se rodio.
hahaha jest smiješno evo spišao sam sed od smijeha. što ta dva kretena provaljuju gluposti bi sad trebalo biti smiješno
E sad se više ne zove Manchester United nego Manchester United Zlatan Ibrahimović. Dovoljno je pročitati podnaslov: "Show koji prave novi nogometaši Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović se nastavlja"
Ubilacki tandem. Ove godine pratim utd samo zbog njih dvojice.
Kakve su ovo štafete? Jel' ovo zahljancija neka, gdje su prave MOTM nagrade?
Asistirao covjek :)
Faca lige Ibrahimovic 💪💪
rekoh ja prije mjesec dana, Ibro zabija preko 20 golova, uzimamo ligu , ligu evrope i community shield(vec smo ga osvojili). ZLATAN IBRAHIMOVIC he is a Swedish hero on a free from PSG he cost us fucking zero 6 foot 5, hard as fuck, he gets the reds excited stick your city up your arse cause we are MAN UNITED!
Uzimamo?
@hajrovalabalorda OSVAJAMO.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evropski crnac i Afrički crnac - respekt! Ubitačna kombinacija...
ibra je pravi vodja i jedan od rijetkih ako se moze reci da vrijedi sav taj novac za koji je doveden al ove sezone se treba cuvati liverpula oni imaju pravu ekipu
Ibra nije placen, bio je slobodan oigrac!
Nije vazno ko postize golove ali neka to budem ja izjavio je Ibra :) To ovom precijenjenonm Pogbi i ostaje, da dodaje loptu Ibri
Momku je 1 tekma i zaista ce zablistati jos vise u buducnosti.Ima ga po cijelom terenu,na zavrsnici,oduzima lopte i usput stigne i da dribla:)Kostao je puno,al sta reci za Higuaina?:)Ovaj je MN pod hitno trebao..
@Dajstadas7 Precjenjen igrač, nešto sasvim malo iznad prosjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidiš da je tu komocija u razgovoru između njih, što je bitan preduslov za uspješnu sezonu. Biće tu dodavanja. A i golova.
libo ih cuna milioneri, rade ono sto vole i zezaju se ... kud nisam slusao starog kad mi je govorio da moram vise da treniram :DDDDDD
Kraljevi!
Novo sito na visoko visi! Vidjecemo za koji dan .
Ko me mrzi nek ne dodje na 8 Mart. hahaha Joj kas se prospe Man United a sto cu da uzivam radi onog seronje Mourinja